Pluggfredag, give me a breeeeaak


2010-02-26 16:05:30

23 Februari


2010-02-23 10:40:25
Det känns som om allt ligger sååååå långt fram tills det går i uppfyllelse eller vad man ska säga. Känns som jag har 30 år i stället för 3 år kvar tills jag är utbildad. Usch, jag vet inte hur jag ska klara det här. Det mesta känns far away just nu.. Jag vet, man kanske inte ska sitta och "planera" sin framtid nu men va fan.. Klart man tänker väldigt mycket, man är ju inte 10 år längre. Känner väl att det är dags att flytta vartefter, det ända som stoppar egentligen är väl om man vågar ta det steget? Jag känner mig väldigt trygg här hemma med mamma och pappa på ekgatan. Men jag känner ändå att det finns någon spänning på att man vill ändå. Men aja, jag tänker i allafall inte tänka mer på det i dag. För jag ska snart göra i ordning mig och äka in till stan för att färga och klippa hår. Och då ska jag bara NJUTA! Så det så. Hejdå utväxten, välkommen ljusare hår!

I helgen har jag haft det mysigt med Jens som har varit hemma (: Och nu har han åkt igen och kommer hem om 2 veckor. Lycka till i Norge älskling!

Nu ska jag ta en efterlängtad dusch, bye!

jag har inte tiiiiid!


2010-02-16 22:23:35
Fan, hur ska jag hinna med allt jag vill! Känner att bloggen går definitivt sist just nu.. tyvärr, men så är det.
Har man börjat skoooolan igen så får man skylla sig själv haha, fast jag vill ju så det är inte så. Men det skulle ju vara skönt om man var klar nu men utbildning!

Jag ser fram emot torsdag då älsklingen kommer hem igen! (: Underbart ska det bli, ska försöka soppa undan allt plugg och göra klart det innan helgen så jag slipper plugga när han är hemma äntligen! :)
Men jag har faktiskt varit väldigt duktig i dag, gick upp 9 och satte mig och plugga sedan gjorde jag mig i ordning för att åka in till skolan och träffa jennie för att göra klart seminariet på fredag. Så i dag har det blivit plugg för hela slanten, och detta på min lediga dag!!

Och nu i kväll har jag och Madde tränat! (: Gick till henne efter skolan och då blev man bjuden på mat och grejer, :) Sen satt vi och snacka om vårat "beach 2010" haha. ´Vi satt och hade sockerabstinens men inget socker här inte. Ska man någongång skippa detdär jävla sötsuget är det bara att stå ut en vecka eller två så är det över sen! Men hade man haft lite bättre självdiciplin hade det inte varit några svåigheter, men nu är det ju inte riktigt så lätt.
I dag har jag iallafall ätit bra, minus en semla då.. men det är ju förfan fettisdagen :D

Nu ska jag i allafall sova och det ska bli såå himla skööönt. chip!