jag ska måla hela världen lilla mamma


2009-09-27 19:41:26

hej kära läsare ♥ hur är läget? själv har jag målarfärg överallt och ingenstans. har varit ute några timmar i garaget och måla brädor. men nu är färgen slut så nu kan jag inte göra mycket mer än att vänta på att pappa ska ta hem mer. har bara sisodär en vecka kvar på mig att det ska bli klart och jag är fortfarande på grundfärgen, sen ska alla 200 brädor målas igen med blått. så det blir spännande hur stressigt det blir sen på slutet av veckan hur mycket som är kvar. mamma var snäll och hjälpte mig nu i kväll också och då gick det mycket fortare (:
påtal om mamma, stackars henne skulle jag vilja säga. i går på kulturnatten så var dom och lyssande på ett band, hon o pappa, och så dansade hon bugg med en kompis och han hade sån fart så han råkade slänga i väg mamma så hon for in i en stol så förmodligen har hon ett sprucket revben.. kul när det bara är en vecka kvar till bröllopet.
hoppas hon i allafall blir bättre snart, det värsta med det där är väl att det tar sån lång tid att få det där bra, det är ju ingenting man kan göra utan det är ju bara att vänta ut det, inte alls kul. pusss på lilla mamma, jag har precis köpt en fet godispåse till i kväll som hon och jag ska smaska på till filmen klockan nio! jag tror att godis är medicin när man är lite nere, det piggar lixom alltid upp. det ändå är väl när man har ätit för mycket, ni vet då när man ångrade inköpet, haha.

i morgon blir det hoppträning i allafall, det är kul! och på torsdag blir det dressyrträning för agge, ännu mer kul :) det var ju så jättelänge sedan jag tränade för henne. senaste var väl sådär en 2003, amigo-tiden. då red jag ju för henne jämnt! det var skoj, så hoppas på att det kan bli lite träning för henne nu framöver.

nu blir det the och macka med mamsen och papsen! soo long fuckers.    
jag har jens i drömmarna all the time ♥ du är bäst.


25 september


2009-09-25 11:07:37
oj vilket dålig uppdatering, i know. men jag har inte haft lust faktiskt, tyvärr. nu sitter jag i allafall här och väntar på att maija ska hämta mig för en tripp in till stan med lite shopping och mat och sånt :) ska bli väldigt trevligt. jag har typ inte shoppat rejält sen aah.. jag vet inte. det ska bli kul i allafall, slösa lite pengar ;) haha. men det är några grejer jag måste skaffa i allafall, det är ju bröllop nästa helg! och så kommer min älskade hem, underbart. ska bli så kul att han ska med på bröllopet.

nae nu ska jag fixa det sista sen dra, pusss!

a ain't got nothing but love babe


2009-09-21 10:53:48

godmorgon mina vänner. kan tala om för er att jag precis gått, har även hunnit en 2 mackor också. tänkte att det skulle bli en målardag i dag men så ringde matilda och ville komma ner med barnen till söderköping och det tyckte jag lät mycket trevligare än att stå ensam i ett garage fullt med brändor. så i stället ska jag snart ta en dusch och sen plocka i ordning lite här hemma innan dom kommer.

nu blire en dusch och sen lite annat.


nobody puts baby in the corner..


2009-09-18 23:46:55
ooh, dirty dancing säger jag bara. vackraste filmen, älskar den verkligen. filmen med absolut bästa slutscenen, får gåshud när jag tänker på det. ja, så är det faktiskt.

sitter nu här och ska snart krypa ner. har varit en väldigt slapp dag med tanke på mitt tillstånd.. mår inget vidare, igenkorkad i näsan och hostig. blev tyvärr inget jobb i dag på grund av det, väldigt tråkigt. men det är bättre o bli frisk innan man smittar ner massor andra runt omkring.
dagen har bestätt av lite målande, några timmars sömn på eftermiddagen och sen bort till figge för att mocka och fixa mat, orkade tyvärr inte rida men får göra det lite axtra i morgon i stället i fall jag mår bättre. hoppade ju i går som sagt, gick ypperligt bra, skitskoj! nu känns det bra igen när jag verkligen fick till det. så nu får jag ta och hoppa lite mer framöver!

nae hörreni, sängen väntar. finns ingen ork kvar i malin. godnatt              jens stenman <3

hoppträning


2009-09-17 14:16:52
i kväll blir det hoppträning för fia på figaro :) ska faktiskt bli lite skoj och hoppa igen efter att jag ramlade av förra gången, det var ju ett tag sen. tror figge kan tycka det blir lite kul också! det är ju inte så ofta han får hoppelihoppa.

nu ska jag svida om och cykla upp till stallet.

ps. jag saknar jens så det gör ont och så kan han inte komma hem i helgen heller, så det blir ytterligare 2 veckor tills vi ses.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! och han är ju det absolut bästa jag vet <3

vad vore jag utan dina andetag


2009-09-15 21:50:29
hej o hallå allihopa ♥ hoppas allt är bra med er. själv är jag jättetrött efter två ridturer, men kul var det! gick väldigt bra på både figge och matcho. skönt och komma hem lite skapligt för en gång skull, har hunnit med både dusch och mat så det känns skönt. nu tänkte jag faktiskt hedra en av de snyggare skådespelarna - en som gått bort i dag - Patrick Swayze och se dirty dancing som är en av de vackraste filmerna! älskar den filmen och det var sjukt länge sedan jag såg på den också.

i morgon blir det komvux igen, känner mig inte alls pepp. trodde att det skulle fungera ganska bra men asså jag har ju precis gått ut skolan och så ska jag på det igen? känns sådär faktiskt. och det skulle ju vara ännu bättre i fall jag skulle palla och läs ytterligare ett ämne för då får jag studiebidrag igen. det skulle ju inte vara helt fel med en extra tusing i månaden, men jag vet inte om jag orkar. vet inte vad det skulle vara för ämne i såfall? emn jag ska nog gå i allafall och prata med hanna - studievägledaren - i morgon och se vad hon säger.






the moon is full, my arms are empty


2009-09-15 12:59:26
seg är bara förnamnet. gick upp klockan tio och tog en dusch sen gick jag och la mig igen och bara glodde in i väggen typ tills nu. så himla uttråkad, helt sjukt. ska nog gå upp till stallet snart och rida. men först ska jag ta cykeln ner till willys och köpa nya smörjsvampar tänkte jag.

just det. det lutar åt att det är jag som kommer köra till tävlingen nästa helg :) ska ut och öva lite med pappa i veckan och så. och förhoppningsvis följer johanna med och och hjälper mig på tävlingen!
nae nu blir det påklädning och lite mat sen willys och stallet (: puss o hej!


av längtan till dig


2009-09-14 23:18:48
nu hamnade jag visst här igen - precis hemkommen från stallet (såhär dags :o). vart som sagt en helkväll. har ridit på matcho som var finfin. och så har jag pysslat och grejat. myst lite med figaro och så. sen lagom tills jag tänkte gå hem ville ida och odd ha lite hjälp med hinder och så jag hjälpte dom med det och så red jag även lite på lesley :) trevlig ponny det där. tror hon kommer bli kanon när hon får slappna av lite!

jens ringde mig för ett tag sen, <3 vart väldigt glad att höra hans röst igen efter en vecka :)
hoppas verkligen att han kan komma hem till helgen, skulle verkligen vara supermysigt.

nu blir det faktiskt sängen, har ju ändast 600 meter plankor att måla åt bror min... han sa att det var 300 bara för jag inte skulle säga nej och sen sa pappa att det var det dubbla ;p så att jag vet ju vad jag har ju göra i morgon. sen blir det stallet också o ta hand om figaro och matcho :) men godnatt.    jens, jag älskar dig, det vet du <3

<3


it's you and me and all of the people


2009-09-14 14:03:11
lifehouse dunkas i mina högtalare, våffelgärnet är i gång och morgonrocken är på. tanken var att hänga på jennie till maddes ridsport och till travshopen men det vart inte riktigt som planerat, var tvungen att gå till banken innan och föra över pengar men det krävs en bankbok för att komma åt kontot och den vet jag inte vart den är så jag fick avstå. istället ska jag städa rummet och upp till stallet för att ta hand om matcho eftersom att tilda har gått och blivit sjuk, stackarn. så jag antar att det blir en helkväll i stallet med pyssel & ridning (:

det blir förmodligen tävling den 26:e på heda. tänkte - det kan ju vara kul att komma i väg någon mer gång innan finalen så man kan bli lite uppvärmd lixom! men det har kört i hop sig lite med skjuts eftersom pappa jobbar och matilda måste förbereda till bröllopet och så. men jag har pratat med nattis och hon kunde förmodligen köra mig :) vore toppensnällt. jag vågar nämligen inte köra själv än men ska ge mig ut snart och träna lite med pappa.
i såfall blir det i allafall LB:1 som rids, kanske LB:3 också. beror på lite, måste ringa om träning i såfall! annars får jag flörta med jennie, höhö. hon är ju bara för bra. vill tacka ännu en gång för helgen!! :) du var guld.




inget här är givet för sådant är livet


2009-09-13 21:12:44

jag saknar den finaste pojken i världen - vill att han ska vara hemma hos mig nu och hålla om mig. men det går tyvärr inte, hoppas att han kommer hem till helgen. jag mår så bra av honom vid min sida. det är så bra.
jens stenman <3

sitter nu och funderar på en dusch men jag är visst lite seg. har varit uppe i stallet och ridit fina figaro, han gick som en klocka. underbart (: tycker om han bara mer och mer.. se om det blir tävling den 26:e på heda. skulle vara kul och komma ut någon mer gång innan finalen den 11:e oktober i motala. får se hur det blir :)

dagen har sett ut som så att jag, felicia och eric har varit på sharpman och shoppat lite. shöckemöcke på den ja' felicia storhandlade, jag handlade ett par ridbyxor och ett bett och eric kom ut med 20 st salt ess ;p hahah yes!
stannade även på hööks på vägen hem och handlade även där. det blev lite smörjgrejer och ett par boots.


utan dina andetag


2009-09-12 23:29:17
godnatt vare ja, och kvar sitter jag på samma stol med undantag för en kopp thé i köket. men nu tänkte jag faktiskt säga godnatt på riktigt. nu är trött - riktigt trött.. ser fram emot i morgon, skulle verkligen vilja hitta några nya ridbyxor, vore underbart faktiskt. mina är inte jättefräscha direkt. men godnatt vare ja. bjuder på en liten låttext jag gillar.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag



paradis


2009-09-12 21:51:01
det är just vad jag trycker i mig nu - en himla paradisask. hade jag inget bättre för mig? nehejdå, jag sitter här och nördar vid datorn. funderade ett tag på att kasta mig på andra delen av twilight som jag köpte på flygplatsen. första delen läste jag jag ju ut på tre dagar ner i grekland. guuuud vad jag saknar grekland, alla stränder, soooolen. aa det var helt enkelt underbart plus att jag hade bästa sällskapet med mig (:

det får nog bli ett bad med skum och sen sängen o sova (: godnatt då. tja!


den bjuder jag på - bara för att jag var såå snygg på musikalen, haha skämt o sido - jag saknar ES3C <3


i said i wanna touch the earth


2009-09-12 21:01:50
i wanna break it in my hands...

hej på er glada läsare - jag är trött efter en heldag i stallet men jag är ändå sugen på att göra något. mamma och pappa tycker att jag ska komma ner till martime och göra dom och deras kompisar sällskap men jag vet inte.
pratade med maija nyss på msn och hon och tjejerna skulle ut på krogen, hade ju inte varit helt fel faktiskt men jag kan ju tyvärr inte eftersom ska i väg tidigt i morgon för en tripp till sharpman med felicia och eric. måste inhandla nästan för mycket grejer, kommer o bli helt pank. synd det, men måste man ha grejer så måste man´

saknar jens gör jag också - väldigt mycket. känns ännu värre när man inte ens kan sms eller prata i mobilen med han. inte förens på tisdag kan han ringa. men det är bara att stå ut - tycker man om någon så mycket så går det jättebra <3 blir ju ännu mysigare o träffas då när man har längtat efter varnandra massor. jag älskar dig <3


tävling i dag


2009-09-12 20:34:45

i dag vare tävling som stod på shemat. div 2 hemma andra omgången, gick ju lysande detdär (: jag och figge red på 60,33 % jättenöjd med honom i dag. han var samarbetsvillig och kämpade. känns bra och så vann vi med laget också :D skitkul! så nu är det final om 3 veckor, det ser jag fram emot.




figaro


2009-09-11 11:26:09


watching you drive away


2009-09-11 11:18:58

godmorgon, nu är jag uppe efter 12 timmars sömn - underbart.
i dag är det stallet som gäller, tävling i morgon. div 2 andra omgången hemma. ska bli spännade eftersom programmet går på lång bana. se om jag och figaro orkar runt hela ;) haha, det ska vi nog klara. ska bli kul i allafall. och i kväll ska jennie hjälpa mig i stallet med lite tills i morgon sen ska vi hem till henne och sova där! och så ska hon coatcha mig i morgon, puss på henne <3

se om man kanske skulle åka ut till jens och låna han kamera tills i morgon. kan ju tyvärr inte fråga han själv för han är ute på äventyr. skulle vara kul att ha lite bilder! man kanske tillochmed skulle filma (:

just nu sitter jag och gräver ner mig i dixie chicks. jag tror jag har kommit på att dom är mina absoluta favoriter, aaa dom är bara sååå bra. ska ju sjunga en av deras låtar på min brors bröllop, cowboy take me away
det är bara dom som har gått i högtalarna den senaste veckan. adrenalinet höjs när jag hör dom.

just det!! jag får ju inte glömma bort att berätta om gårdagen. jag jobbade ju för första gången degeerhallen! världens bästa jobb, så frukansvärt kul. där vill jag alltid jobba. skitsnyggt och glida runt i kostym och klackskor. och sen har jag fått ett nyckelkort som man bara drar så öppnas dörrarna, haha ascoolt :) aah det känns verkligen jättebra i allafall, verkar vara väldigt trevliga människor jag frå jobba med i allafall!




entligen!


2009-09-09 14:34:49
nu så, nu är jag hemkommen för gott höll jag på att säga. nae men nu är mina resor gjorda för i år så nu har jag tid för bloggen igen, hahaha. kom precis i stortsätt innanför dörren, just hemkommen från warszawa med syster :) har varit på en shoppingresa och även hälsat på linda och conny. vi har bott hos dom, jättetrevligt.
mycket shopping har det blivit, höhö. skor och kläder och manikyr av naglar. så nu har jag illröda urtjusiga naglar, melike. converse-skor blev det också, byxor, tröjor och ja, lite allt möjligt :)
nu sitter jag här, skulle suttit på mattelektion nu på komvux men det är pappas fel att jag inte gör det faktiskt. blev hämtad av honom vid bussen och så åkte vi till hans jobb och lämnade av honom så tog jag bilen hem till sörping.. men när jag kommer och har parkerat och ska stänga av bilen så upptäcker jag att nyckelkortet ligger i hans ficka som är på jobbet. jag kan alltså inte sätnga av bilen för jag måcte ha kortet till det. ja så då vare bara att åka hem och göra så att det blev kärringstopp på bilen. kunde ju gått ner igen till komvux men då var inte riktigt humöret så högt så jag gick in i stället och satte mig här, ska snart går till stallet. usch, jag är rätt trött på dom där korten. allt ska vara så mordernt hela tiden, kör med vanliga hedliga nycklar i stället.

saknar jens gör jag också, men det är var väl inget nytt. tänker på honom hela tiden. nu är han i väg på bergsklättring på kebnekaise. hoppas han inte ramlar nere, det vore ju för tråkigt. <3 får se om vi ses nästa helg annars blir det om en månad. det är lääääänge.

nae men att chiphej!

hemkommen från grekland


2009-09-02 10:47:40
ja, efter en extranatt i grekland är jag nu hemkommen :)
skulle kommit hem i måndags men planet hade pajjat och eftersom jag och feffe valde greklands minsta ö (eller nått) så fanns det inga lampor på flyplatsen så planet fick inte landa på kvällen så vi fick helt enkelt bo där en natt till. men vilken res vi har haft! sådär en 35 grader och sol och 27 grader i vattnet ;) inte ett moln på himlen.
bilder kommer senare, dom är nämligen på feffes kamera. och när jag lägger in dom kan jag samtidigt berätta mer om resan!

saknar jens skitmycket. han kommer på fredag, har nog aldrig längtat såhär mycket. men nu är det två nätter kvar sen har jag två nätter med älsklingen <3 underbart. plus att vi är ensamma på fredag med ;) uuhhuuu, nice.

på söndag reser jag visst igen. det är det dags för resan till polen med syrran och hälsa på hennes bästa kompis plus att vi ska shoppa helt nya gaberober. finns nämligen sjuuukt mycket shopping där nere :)

nu ska jag ta en dusch för sen kommer maija :) uppdaterar i kväll.