Sisodärja!


2010-09-30 16:41:11
Då var även denna jobbdag överstökad! Har jobbat 7-15.30 i dag, långt pass det. Men det gick fort faktiskt, jag hade ju Felicia vid min sida i dag och det var nice! Hoppas på fler sådana dagar (: Det går mycket lättare då!

Nu sitter jag här i fåtöljen i vardagsrummet och har precis ätit en bit hålkaka, mums! Vart riktigt nöjd med brödet jag bakade, får bli fler gånger. Och när det är hemmabakat så kan man ta en extra utan att få dåligt samvete. Bröd är ju inte jättenyttigt för magen min. Men gott är det!

Vart ju inte redit som planerat i dag, (som vanligt, hosthost!). Var väl tänkt med lite träning nu efter jobbet men det blir senare i stället. Bara jag hinner hem till idol så är jag nöjd! I kväll är ju en av mina favoriter med. fasen jag känner att jag har rätt många som är mina favoriter, måste snart börja sålla mellan dom! Förra året så var ju Erik min favorit redan när han var på audition, jag sa direkt; Han vinner idol! Och vad gjorde han då? Jo vann idol! :D

Nae nu ska jag titta lite på tv sen tag i mina kläder som jag slängt i badrummet. Vi hörs!


Storbak i köket på Ekgatan


2010-09-29 15:10:41
Ja, det är precis vad det är! Jag och mamma bakar förfullt, vi satsar på 8 stycken hålkakar. MUMMA!
Just nu är dem under jäsning så jag passade på att sätta mig här och fördriva tiden lite..

Sov Jens i natt, lika mysigt som vanligt! Tänkte locka lite med nybakat bröd så han kommer till mig ikväll (;
Förhoppningsvis med positivt resultat men det kan man aldrig vara säker på, han kanske har planerat något annat.

Känns himla fint med en ledig dag i dag, känns välbehövligt faktiskt. Jobbade mycket förra veckan med lite halsont så känner nu att jag verkligen blev utmattad av det. Men nu mår jag bättre i halsen iallafall, satte i gång med träningen i går igen efter min "sjukperiod" så nu är det dags att kötta igen på gymmet! Haha. Men påtal om det så träffade jag faktiskt Åsa i går som är personlig tränare. Så hon hjälpte mig med träningen och la upp ett träningsshema som jag ska köra nu i 4-5 veckor sen ska jag träffa på nytt och utöka det lilla programmet :) Mycket bra, mycket bra. Är fett pepp, sånt gillar vi! Fan, det märks ju direkt att man har lagt av med ridningen.. Känns som allt man äter sätter sig på kroppen.. Not fun!
Jag får skylla på Jens att jag har gått upp 6 kg sen vi blev i hop, haha. Helt sjukt! Men det är sånt som kallas kärleksfett och det är bara postivit. Det visar ju på att jag mår bra nu och det gör jag verkligen. Puss på Jens!

Nu ska jag logga in och boka upp mig på Core kl. 18.30 med Åsa!

Ha en bra dag ♥


Ska vi försöka igen?


2010-09-17 17:54:08
Ja, men jag testar väl på nytt då att uppdatera bloggen och hålla den i gång. Vi såg ju det gick förra gången..
Det har hänt mycket sedan jag skrev senast. Jag jobbar förfullt, har satt i gång med musiken igen på riktigt! Så jäkla underbart, nästa blir att skaffa ett elpiano! Pianot här hemma är inte toppen, stämmer ur sig och så. Det får bli ett nytt helt enkelt, (som bara är mitt :D). Nästa på listan; Jag har blivit allergisk mot min häst!! Vafan är oddsen? Kan någon svara på det? Så nu är jag alltså inte i stället längre, inte alls faktiskt. Jag har ju varit allergisk i alla år, ända sen liten, så på något sätt förstod jag väl att det en vacker dag skulle komma, att jag även skulle bli allergisk mot hästar. Jag tycker livet är bra orättvist i bland.

I kväll blir inte många knop från min sida.. Var döhängig på jobbet i dag, bara jag inte blir sjuk! Har legat och sovit nu ett tag, så känner mig lite bättre! Väntar på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan åka ner och köpa pizza. Jag pratade precis med mamma i telefon så vi bestämde oss för att vi inte orkade laga någon mat i dag..

Ha en bra kväll, (kanske) uppdaterar senare!