Yeah, here we come!


2011-01-27 11:45:39
Helt plötsligt blev mitt schema uppbokat till söndag! Underbart!

Dagen börjar med jobb 15-21, sen ska jag äntligen få träffa älsklingen som varit sjuk i några dagar, stackarn! Så då blir det mys för hela slanten i kväll/natt (: Och i morgon är det jobb 8-16 som gäller! Sen ringde Madde för någon timme sedan och frågade om hon får bo hos mig fredag-söndag, och självklart får hon det! Så då kommer hon vid typ 17-18 i morgon. Och vid ca 19 kommer Ercaperca hit (shit, det var typ 1 år sedan känns det som) och vid ca 20 ska vi till bowlingen och käka och bowla med massor av människor, vet knappt vilka men typ stallgänget! (: Hoppas jag vinner! Och på Lördag, dagen D, då är det ridsportsgalan som gäller! Men först ska jag hinna med en hel del. Först vid 8.30 ska jag ha lektion för Tilde på hennes poonnie! Och sen var det tänkt att jag skulle träna men nu kommer ju Madds så då kan jag tänka mig att vi tar en långpromenad eller löprunda. Sen vid typ 14 är det ju dags att göra i ordning sig för feeest! Och vid 16:30 ska vi vara på Karl knutssongatan hos Månssons innan det är dags att åka med bussen till galan vid 17:30! Och på Söndag, ska jag och Madde förmodligen åka och klättra i Norrköpings klätterhall! Hoppas bara på att det finns någon tid, så det inte är fullbokat! Sen är det dags för Madde att ge sig av mot Charlswood igen.. Tiden kommer gå asfort har jag en känsla av, men det bästa är att ta vara på tiden så mycket som möjligt. Och sen på söndagkväll, hoppas jag på pojkvänsmys igen! Shit, vilken planering kvinnan har! Hur ser eran helg ut?

Funderar på om man skulle ta på sig och gå ut och gå en sväng innan det är dags för mat!?

Ha en bra dag i allafall så hörs vi nog av i morgon, i kväll har jag nog inte tid!  

Glee Cast


2011-01-24 13:33:39

Åh, det är så bra. Sitter och lyssnar på massor utav tracks från tv-serien Glee! När jag kommer hem från jobbet sen ska jag sätta i gång att se på säsong 1 som jag har laddat ner! Längtar!

Nu ska jag göra i ordning en liten påse med lite mellis och matlåda och sen är det dags att fara till jobbet!


<3 Mina solstrålar!


Jag börjar pensla, jag flyter med känsla!


2011-01-24 10:46:24
Ännu en ny vecka har startat! Har haft en underbar helg tillsammans med systeryster och barnen! Skulle ha jobbat i går men jag började känna av halsont i lördagseftermiddag så jag kände att det var bäst att stanna hemma och vila upp sig så det inte skulle bli ännu värre! Kände att det kom efter det hårda träningspasset i Lördags.. Och jag känner verkligen att det var bra att jag stannade hemma för jag känner mig mycket bättre i dag.. Hade en super-mys-slappis-dag och det kasnke var det som behövdes.

Tror det får bli lugnt med träning i dag också, kanske kan köra lite i morgon eller på onsdag. Ska i allafall jobba kvällen i dag 14:30-20:30! Så nu innan jobbet tänkte jag fortsätta med mitt lilla syprojekt, äta lite lunch och kolla lite bostäder! (: Så ni får ha en bra dag, återkommer kanske innan jobbet, annars efter jobbet!

Systeryster påväg!


2011-01-21 15:51:10
Pratade precis med Anna som berättade att dom precis åkt hemifrån! Ser fram emot att få träffa henne och kidsen (: Dom ska vara här ända tills på söndag, vilken lycka! Vi tänkte börja kvällen med ett hårt träningspass på gymmet i allafall sedan lär det bli fredagsmys för hela slanten!

I morgon är det dop som står på plakatet! Mitt kusinbarn ska döpas och jag ska sjunga och spela två låtar i kyrkan (: Kul att man kan vara med och hjälpa till! Klart jag ställer upp när dom frågar, tycker bara att det är skitkul att få göra det! (: Och när dopet och allt är klart blir det ett träningspass till! Och sedan blir det lördagsmys för hela slanten, haha! Och på söndag vankas det delad tur för min del, men vi hinner nog med ett träningspass till på min rast innan dom far hem igen!

Så ser i allafall min helg ut! Jag ska ha det jätteskönt (: Hur ser eran helg ut?

Sängen kallar..


2011-01-18 22:17:15
Japp, så är det! Har jobbat i dag, sammanlagt 13-19:45 men på två avdelningar. Hade kunnat jobba i morgon med men då har jag annat planerat tyvärr. Eller inte tyvärr för jag ska ju träffa Idaaaa! Yippi! Det har jag längtat efter mycket (: Ringde runt som bara den för att hitta någon som kunde jobba men hittade ingen.. Så dom får fortsätta i morgonbittti. Men jag kände att Ida gick före faktiskt! ;)

Klockan ringer 9:30 i morgon så dags att krypa till kojs! Med tanke på att jag har vaknat runt tolv de senaste dagarna. Antar att jag kommer vara ganska trött när klockan ringer.

Ps: Jag kommer sakna Thessan när de åker till Thailand på Lördag, fusk! ;) Vi får se till att ses när ni kommer hem igen bruna och fina! <3 Ds.


Vart fan har mitt HÅÅR tagit vägen?

Plusgrader, regn och töande..


2011-01-16 22:06:55
Kan det bli sämre? Vad är detta? Kan inte få vara vinter ett tag, det räcker väl med att snön ska töa bort sen i mars-april? Och man blir ju inte på så bra humör heller i det här tråkiga vädret..

Har i allafall kommit hem fårn jobbet för ett tag sedan.. Och jag har haft ett mycket trävligt jobbpass med födelsedagsfirande och allt möjligt! Trivs så himla bra uppe på Tallis (:

I morgon är den stora dagen här, dagen D! Mitt och Maddes lilla projekt sätter i gång och nu är det hårdkörnings som gäller. Känns som att det inte kommer vara några problem med tärningsmotivation utan jag tror det kommer att vara mer problem med kosten (att äta rätt, regelbundet, ingen småätande, helst inga onyttigheter och allt vad det heter) Men det är bara att gå in för det så tror jag att det kommer att lösa sig!

(KUL ATT JAG PRECIS FICK NÄSBLOD!) Det har jag nog inte haft på flera år..

Nu; Dags att inta soffläge!

Godförmiddag!


2011-01-12 10:44:04
Klockan är 10.30 och jag har precis fått i mig en rejäl frukost! Jens ligger här bredvid mig och snarkar. Han är min lilla sjukling i dag och så ska jag till jobbet, haha. Fast det är nog lika bra så jag inte själv blir smittad. Jag som precis har kommit i gång med träningen och allt! Är så jävla laddad inför dethär kommande halvåret med Madde. Vi satt några timmar i går och planerade 2011,s första 6 månader! Vi har ett mål i sikte och vi har gett oss fan på att klara det!
Vi startar vår lilla resa på måndag. Men jag har redan satt i gång lite smått, har tränat nu måndag och tisdag denna vecka.. Kör en vildag i dag och så är det på't i morgon och på fredag igen!

Ska ta tag i matlagningen nu sen är det dags att fara mot jobbet, 13-20! Jag kan säga att det märks att det är Januari alltså, jag är bara hemma känns det som. Lågsäsong på jobbt om man säger så! Men jag har i allafall några dagar inplanerade, i dag och sen 4 dagar till! Sen har jag på tillfällen på de geer också (:
Men har får inte spenderas längre, nu är det att leva snålt som gäller.

Ha en underbart bra dag mina vänner!
Old pic!

Oh, herre gud!


2011-01-10 10:31:39
Det var länge sedan jag bloggade.. Men jag har ärligt talat inte haft lust och så har jag även glömt bort det lite. Det har varit mycket att tänka på den senaste  tiden, många saker som ska stämma in och falla på plats.
Men nu har jag tänkt att jag ska komma igång med det här igen, för det är faktiskt ganska skönt att få skriva av sig några rader här på bloggen! Fast först ska jag se lite på tv, sen kan jag skriva mer!