Instängd


2010-11-23 15:56:30

Känner mig så himla instängd, fast det är jag praktiskt taget inte. Känslan gör mig galen, och den här dagen ska inte läggas på 10-top direkt. Först massa tjafs i telefon där grundtanken var bra från min sida men det gick åt skogen ändå. Sen depp över det. Och så vart det ingen utång i helgen. Vid kl. 13 la jag fram 3 kycklingfileér på upptining för att ha maten färdig till mamma och pappa kommer hem och sedan ta en av bilarna och dra ner och träna (insåg ganska tidigt att det var den bästa idéen att ta bilen än att ge sig ut nu mitt på dagen och gå ner) Men lagom när den idén var slagen får jag reda först på att mamma inte kommer hem förens tio i kväll för att hon är i Borås på någon utbildning, sen ringer jag pappa i hop om att han ska komma hem skapligt, som i och försig inte är så vanligt, och då säger han att han är påväg till Linköping för att gå på Hockey i kväll och inte kommer hem förens tio- halv elva i kväll. JA! Fan vad kul, skitkul, apkul, bajs på den här dagen. Så matlagningen vart åt helvete och träningen med.

Nae, men jag sätter mig väl och ser på en tredje film nu då. Yes, klockan är bara fyra! Oh, jag önskar det var nästa dag nu. Så vi kan sudda bort denna dag, för det är inget kommer ha i minnet om man säger så.


The last song


2010-11-23 14:08:51
Ja, nu blir det att se den! Behöver det känner jag. Sen blir det matlagning och efter det gymmet förhoppningsvis annars får den här dagen bli min vilodag denna vecka!

Bestämde mig i allafall för att jobba på Lördag, sa i från om Söndagen för att det vankades utgång på söndag (kände inte för att gå upp halv sex dagen efter utgång) men nu vart det ingen utgång så då kunde jag ju ha jobbat.. Så känns ju fett segt att ha sagt i från om en 8 timmars tur en söndag och sen så vart det inte som planerat. Jaja, inget att göra någonting åt nu. Det kommer fler jobbdagar, det svär jag på.

NU: Film!

Malin tar ton, och vad fan hände? Smasch pannkaka...


2010-11-23 12:24:34
Varför blir det så jävla fel så fort jag ska säga något, eller bara vill vara snäll?

Jag är för snäll, det måste vara det. Jag är fan för snäll. Jag ska sluta att vara så himla omtänksam och tänka på alla andra i första hand och fråga om råd. Jag ska sluta med det, och det känns ju tråkigt. För jag vill ju inte vara dum.

Vad är detta?


2010-11-23 11:56:40
Jag är jättesugen på att gå till gymmet, men jag vill inte ge mig ut i detta väder? Vad ska jag ta mig till. Hade ju verkligen planerat min dag i dag men den verkar skita sig. Kul, kul cykelhjul. (Åh, nu saknar jag Evve också när jag skrev sådär.) Och jag kan ju inte vänta tills mamma kommer hem så jag kan ta bilen för jag hade ju tänkt laga middag tills hon kommer hem och då vill jag redan vara färdigtränad så jag bara kan slappa sen i kväll och se Dear John eller någon annan film. Aja, jag får väl helt enkelt bita i det sura äpplet och ta på mig rejält med kläder och traska ner till träningsverket. Men det är ju inte bara en promenad, utan jag ska ju hem sen också när jag har tränat klart. Positiv tjej, jag vet.

Jag har verkligen kommit i gång med träningen igen och det känns riktigt roligt. Madde har ju lurat med mig att köra tjejklassikern. Waah, hur skall detta sluta? Tjejwasan, tjejvättern och vansbrosimningen........ och allt detta inom ett år?!!?? Ja, men vi satsar på 2011, och har jag inte sagt det förr? BEACH 2011, ja men visst!

Fick precis ett samtal från jobbet och att jobba i helgen, ska snart ringa upp igen när jag bestämt mig om jag vill gå delad tur på Lördag. Känns sådär just nu när man ÄNTLIGEN är ledig fredagkväll, lördag och söndag. Det har inte hänt sen i juli känns det som. Tål att tänkas på.

Spotify


2010-11-21 15:48:36
Sitter och fixar i ordning min spotify. Har raderat massor som jag inte lyssnar på och även gjort lite nya spellistor!Fick tips av Jennie om en sida med massor spotify musik där man kan sova alla veckors topplistor och populäraste musik osv. www.spotifymusic.se - ett tips är att gå in där om man har musiktorka eller om man inte vet vad en låt heter som man har hört. Men nu tror jag att jag börjar få ordning på't!

Party like a rockstar


2010-11-21 15:01:41
I dag mår man visst som man förtjänar - trött, seg och godissugen. Vilken bra kombination. Men jag ska i allafall göra något vettigt i dag! Madde kommer och hämtar mig vid kvart över sex, och då ska vi faktiskt ner till ramunderhallen och köra ett friskis&svettis - 75 min pass med Caroline! Då lär jag bli ännu tröttare efter det, men det tar vi då!

Älsklingen, är på jobbet. Väntar på att han ska höra av sig. Tror vi skulle ses sen beroende på när han får sluta osv. Han är trött och jag är trött, bra kombination där! Då kan vi ta hand om varandra - det låter utmärkt.
Men vi får se vad som händer, jag hoppas i allafall på att jag får sovsällskap, det känns behövande i dag.

Och i går festade jag lite extra för fira, för en som står mig otroligt nära. Det kommer bli- och gå jättebra, det vet jag, för du är så bra ♥  NU blir det soffläge igen för min del, jag är så seg så jag vet inte när jag kommer bli pigg igen. Synd. Herrå!

Nu jäklar kör vi!


2010-11-17 21:42:04

Det var verkligen på tiden att ta tag i träningen i dag och hårt vart det! Men gud så skönt det känns nu, bara duschen kvar sen sängdags. Hängde på Elle bl.a. till sportsbar i kväll. Tänkte köra hennes träningsprogram (att hon skulle visa vad hon tränar och så). Vi började med 13 min, för att vara exakt, crosstrainer sen gick vi på benstyrkan och lagom efter det blev vi tillfrågade av Petter om vi ville vara med på box-passet och det var vi kan jag säga, och trött som fasen blev jag! Men åh så roligt det var! När det var slut tog vi mage också och sen stretch på det. Och nu är jag så nöjd efteråt! Men i morgon får det bli träningsverket för min del innan det är dags att dra in till storstaden fr en  shoppningrunda med Felicia!

Och i helgen blir det utgång med Felicia och Jennie! Det ska ska bli såååå kul! Är aspepp. Så det ser jag fram emot. Men först väntar 3 arbetsdagar för min del.. I morgon 7-12.45, fredag 13-21 och lördag 8-15, sen är jag ledig 3 dagar igen. Underbart! Nu väntar dusch och sänggående. Godnatt mina fina.


Sjuukt uttråkad


2010-11-16 17:22:19
Känns som jag har suttit här hela dagen! Fast det har jag inte. Har hunnit med en del bra saker faktiskt fast det inte känns som det. Jag gick upp halv tolv, jätteskönt. Sen åt jag frukost och tog på mig lite kläder för att ge mig ut på en långpomenad. Vädret tillät verkligen det i dag så jag passade på! Och då passade jag även på att gå förbi apoteket. När jag kom hem åt jag lunch och sen satte jag mig vid pianot och övade lite. Det har jag hunnit med i dag.

Nu håller jag på att tappa upp ett bad för att värma upp mig lite. Sen ska jag laga mat, tacos blir det i kväll!

Och så saknar jag Figaro också! Gud, vad positiv jag känner förtillfället!

Måndagkväll


2010-11-15 21:42:23
Ja, det är precis vad det är. Och jag är hemkommen från jobbet och har även hunnit pratat med Jens och spelat en truddilutt på pianot innan jag intog datorn.

I morgon blir det träning för det behövs!! Usch, vilken dålig diciplin jag har.. Så i morgon ska jag ta tag i det! Sen ska jag öva sång och piano resten av dagen och på kvällen ska jag träffa Jens! Och det blir nog den ända kvällen denna vecka tyvärr. Men i bland blir det så, (: Sen har jag ju flörtat till mig skjuts till mig och Felicia på lördag då vi ska ut! Mumma, vad taggad jag är! <3

Ska jag vara ärlig så orkar jag inte skriva mer faktiskt! Sov gott!

Kärleksvisan


2010-11-15 12:02:42
För att jag älskar dig så som du är, och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig får bära dig när du är svag för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig. För du betyder allt för mig.

Snart dags för sång/piano-lektion med Karin. Har sett fram emot det hela förra veckan. Var ett tag sedan nu. Sitter och lyssnar på lite musik och försöker få lite inspiration, eller alltså inspiration har jag men jag försöker få inspiration till vad jag vill sjunga och vad som passar mig bäst! Det är alltid lika svårt, då jag för det mesta är en allätare.

Och min 4 dagars ledighet startade med jobb! Fint äre! Så jag ska springa dit direkt efter sånglektionen och jobba 14:30-20:00. Var egentligen 13:00-20:00 men eftersom jag inte kunde komma in tidigare så fick det bli en liten specialtur! Jag är rädd för att det blir jag som som näst på tur att bli sjuk! Icke bra, det har jag inte tid med!!

Nu ska jag göra i ordning mig, sen sjunga och spela upp mig lite!
Ha en bra dag. Och jag vet en hemlighet som inte ni vet! (: Hihi.

Bloggtorka!


2010-11-08 21:50:08
Jag vet att jag är skitdålig på att uppdatera just nu, men det har varit en del jobb senaste veckan och det gillar vi såklart! Men då får dessvärre bloggen en paus. Tänkte en blogg-eftermiddag i morgon innan jag ska träffa pojken!

Nu blir det läggdags för min del! Godnatt och hej