Uppe med tuppen!


2011-02-11 07:51:32
Visst vetni! Har precis skjutsat mamma till 49:an bussen i stan för att jag ska kunna ha bilen i dag när jag ska åka till Sturefors. Har just ätit lite frukost, snart dags att packa väskan för träning! Ska köra Crosswalk och Core på verket om en timme! Skööönt. Känner verkligen att det behövs. Kom just på att jag måste packa två väskor eftersom jag åker direkt efter jobbet till Linkan. Vill ju inte packa ner rena kläder bland svettiga träningskläder och en blöt handduk. Ne usch ne. Men hörreni, nu måste jag göra något, tiden springer i väg. Kommer nog inte blogga så mycket i helgen då den består av fullt med jobb, och i kväll är jag ju inte hemma. Så ha en bra helg mina vänner så hörs vi när vi hörs helt enkelt!

Härliga väder!


2011-02-09 13:57:02
Precis hemkommen från en 60 minuters promenad i det soliga vädret. Underbart! Tog mig lite sovmorgon i dag och gick upp halv elva. Det kändes välbehövligt faktiskt! Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga lite mat sen är det dags att springa upp till stallet för att ha lektion för Tilde. På återseende!


Helt slut!


2011-02-08 21:51:25
Jag vet inte varför men jag är dyngtrött och har huvudvärk. Har haft en jättebra kväll på jobbet i allafall! Tänker satsa på sovmorgon i morgon och sen en härlig promenad om vädret tillåter. Sen ska jag upp till stallet och ha lektion för Tilde. Och sedan avslutas dagen med träningsverket och pojkvänsmys! Låter som jag har en väldigt bra dag att vänta! Sov gott!  Ps. Pappa har skaffat ny dator och har då lagt in alla bilder sen förra och förrförra datorn på den nya. Och dom bilderna har jag inte kommit åt på år! Så i morgon lovar jag er att det kommer upp massa gamla bilder! Ds.

Work that hard!


2011-02-08 13:04:02
Nu väntas jobb till halv nio i kväll. Tänkte ta på mig ytterkläderna redan nu och gå en promenad innan jag börjar. Måste bl.a. köpa lite lunch. Antar att det blir nutrilett i dag för jag har inte hunnit laga mat faktiskt. Har i allafall en matlåda till kvällsmaten sen. Så Nutrilett får det bli, smaskens! Ha en bra dag i solskenet och sitt inte inne i dag och uggla =)

Vårkänslorna flödar!


2011-02-08 12:06:08
Har ännu inte tagit tag i varken träning eller promenad. Fick Thessan på tråden i stället, så himla kul att få höra hennes röst och att dom har haft det bra i Thailand! Sitter och funderar på vad man ska äta för lunch, för jag har just insett att jag inte kommer hinna med någon träning i dag. Satsar på att gå hemifrån en halvtimme innan jag brukar så hinner jag gå en liten sväng innan jobbet. Ja, så får det bli!

Jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå!


2011-02-08 10:51:25
Yeaah, det känns i kroppen i dag efter gårdagens träning. Har tänkt att ge mig ner och träna om ett tag, men först måste jag smälta frukosten. Alternativt ta en rask promenad med musik i öronen. Jaja, vi får se vad jag gör. Börjar i allafall jobba 14:30 så jag måste hinna göra något innan det, haha. Fast nae, vad det blåser ute? Vad är detta?

Sovdags


2011-02-07 21:24:45
Känner mig hlet utmattad efter träningspasset men skönt var det. Vi hade roligt jag och pappa, och hans tröja var mycket snygg. Han har gått upp en level nu. När vi var med på friskis för något år sedan så hade han en tröja där det stod; "jag skäms inte för mina gaser - Renault" och nu har han en sverigetröja (fotbollströja) där det står "Number 1, Drutten" Haha, underbart. Så nu är pappa igång också. Det är bra med en träningskompis!
Nu väntar först en varm dusch och sen sängen! Har precis käkat hemmagjord päronvälling, mmm.

Mosters gooding!


2011-02-07 17:22:51


Hurta, hurta!


2011-02-07 16:16:19
Hemma igen efter en tripp med bilen till stan och till Willys. Så nu är kylen fylld igen med massa godsaker och nyttigheter. Finns inget som är bättre än det. Dags för mig att fylla på med massa kolhydrater och ladda inför träning med pappa om ett par timmar. Laddad som fan, för nu är det snart bikinisäsong jue! Ska slänga i hop en bärsmoothie och göra mig en kaviarsmörgås. Mmmm, smaskens! Hörs lite senare skulle jag kunna tänka mig, typ efter träningen.

Brrrr, vad kallt det är!


2011-02-07 14:20:56
Jag är såå frusen. Kan bero på att somnade till på soffan. Har i allafall tagit på mig en morgonrock över alla kläder, haha. Har varit inne i stan en sväng på förmiddagen och bytt storlek på termobyxorna jag köpte i går. Jackan blev bra tyckte expiditen. Jag kommer vara så snygg i beckarna med mina rosa termobyxor och min rosa-lila-grå jacka! Jag ska ta bild på det när jag har laddat kameran så ska ni få se, kan tänka mig att det låter lite weard med rosa, men jag älskar rosa och tillochmed Jens tyckte det var coolt. Köpte även en ny bodybutter och en ny bodyscrub. Och nu ska jag snart göra mig redo för ännu en tripp in till stan, men denna gång för att hämta mamma. Ha en fortsatt bra dag!

Frukosttajm!


2011-02-04 11:55:52
Sååå skönt med sovmorgon i dag. Vaknade av att jobbet ringde vid elva och frågade om jag kunde jobba. Men icke sa nicke, då jag redan är upptagen på en annan avdelning i kväll 14:30-20:30. Nu har jag i allafall fått i mig lite havregrynsgröt och smörgås.  Tänkte att jag skulle åka förbi moons bakficka innan jobbet och köpa med mig lite lunch! Det är så himla gått där, och då slipper jag ju att ställa mig och laga mat nu, som jag absolut inte känner för.
Tänkte jag skulle hinna med lite plugg innan det är dags att göra i ordning mig för jobbet! Ha en bra dag!

Fix och trix!


2011-02-03 16:33:37
Så, nu är alla sång/gitarr-noter sorterade och instoppad i pärmar! Vart fyra fulla pärmar och då är två av dem sånnadär tjocka pärmar. Så ja, en himla massa noter helt enkelt! Men är det inte helt underbart? Jag som älskar musik. Nästa grej att fixa är att köpa nya strängar till både den stålsträngade Ibanez-älsklingen och till den nylonsträngade gitarren. Men det får jag ta nästa gång jag åker in till stan. Skulle behöva ett till gitarrställ också, så är allt klart sedan! Pianopall fick jag ju i julklapp så det har jag strykt från listan (:

Pappa och jag bestämde i morse att vi skiter i träningen i dag och satsar på nästa vecka i stället när vi mår lite bättre. Har glömt att berätta att jag vaknade med halsont och kände mig jättehängig, fast nu känns det lite bättre efter carbonara, två semlor och lite glass. Ja, ni hörde rätt... TVÅ SEMLOR!!? Hur orkar jag? Jag har nog gått upp det där kilot jag gick ner förra veckan, om inte ytterligare ett kilo - jaja, vad gör man inte när man är hungrig?

Nu sätta mig med "Den kompletta guiden till högskoleprovet" och njuta av att det är så roligt att plugga! Ironi?

Soliga dag, underbart!


2011-02-03 12:06:01
Jag är bedövad i halva käften efter ett besök hos tandläkaren, mysigt. Och nu börjar det sticka sådär härligt som det gör när bedövningen börjar gå ur, fiiint.

Håller på med att sortera mina noter i pärmar, har ju en del om man säger så.. Om man lägger allt på hög så blir det nog en halvmeter högt, men bara papper! Så nu är det dags att fortsätta, för här blir inga barn gjorda.

Hörs senare skulle jag tro, hej sålänge!

Designfix!


2011-02-02 21:56:48
Kände för att ändra lite, lite på desigen. Ville ändra lite småsaker och nu är det gjort. Det är typ det ända jag kan, haha. Man märker nu efter 1,5 timmar framför skärmen att man har skapligt ont i ögonen. Och jag som är så närsynt, sitter ju bara några decimeter från skärmen. Inte bra, inte bra. Måste ta tag i det här med synundersökning snart. Jag tar lixom aldrig tag i det. Men nu får det nog vara dags att göra det Malin. Ja, så får det bli.

Dags att tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen krypa till kojs. Tandläkaren i morgon 10.00!