Julstress i all ära


2009-12-22 22:39:53
Shiiit, varför blir det jämnt såhär, VARJE ÅR MAAALIN! Man borde lärt sig nu efter alla dessa år att man ska börja köpa klapparna lite mer i tid, i allafall ha en tanke på vad man ska köpa några veckor innan det är dags i stället för att komma till stan den 21 december och bara stå som en hök mitt i smeten och inte ha en aning om vad man ska köpa. Haha, att det alltid blir samma sak varje gång! Jag fattar inte. Men nu är jag i allafall fall klar med mina köp, ska bara åka in en sista gång i morgon och köpa en varsin sak åt barnen åt mamma för hon jobbar hela dagen. Och i morgon lär det ju inte vara mindre folk på stan än vad det var i dag. Hoppas på att det går att hitta någon parkeringsplats bara.

Nu sitter jag hemma hos Jens, han är förtillfället nere i sörping och hämtar Sanna och Stig som har varit på middag. Så jag sitter här och väntar på att dom ska komma hem. Håller på att se Johan Falk - National Target. Hann inte se klart den innan dom ringde och ville bli hämtade så vi ser klart på den när dom kommer hem :) Och nu såg jag genom fönstret att dom är på ingång, vilket tur!

Så jag ger mig för i dag, vi hörs! Sorry för sämst uppdatering, det är ju trotsallt jul va fan :D PUSS


smalltown girl


2009-12-18 11:06:22
Godmorgon på er! ♥ Jag är ganska nyvaken.. Mamma väckte mig för typ en timme sen men jag har inte riktigt vaknat än i allafall. Ska snart sätta i gång med dagens städning som jag har lovat mamma att hjälpa till med.
Ska börja med att byta lakan i alla sängar sen ska jag även städa min toalett, mmmm så kul. Har lite fobi för städning av toaletter.. Minns bara när jag gjorde det på jobbet i somras. Sen när jag är klar med det ska jag hjälpa mamma med rullning av köttbullar och sen tror jag hon snackade om att baka lussekatter också. Ojoj, det blir nog en heldag i huset helt enkelt.

I kväll åker jag till Jennie när jag blir klar vid typ åtta kanske och sen sover jag där. Och i morgon far jag till tågstationen och hämtar hem efterlängtade Jens! och i morgon har jag hela dagen uppbokad med träning och mys med älsk så det blir nog lite dåligt med uppdateringen framöver. Kanske slänger in ett hej innan jag åker till Jennie.

Nu ska jag i allafall sätta i gång med städningen, önska mig lycka till! Ha en fin dag i solen mina vänner ♥ Hej!

hold my hand and never let me go


2009-12-16 22:10:19
Jani, nu sitter jag här igen. Har precis pratat med Jens i telefon, han har äntligen kommit tillbaka från hans fältdagar igen så nu var det nog en vecka sedan vi snackade. Det var skönt att få prata med han lite. Ses ju på lördag :) Mycket efterlängtat!

Vafasen händer på nyår? Det känns som om det alltid är såhär innan nyår, ingen vet vad man ska hitta på men det brukar alltid lösa sig tillslut. Nyår känns ändå väldigt speciellt för mig, det är ju ändå tolvslaget lixom. Man vill stå där med sin käraste och pussas och skåla med champange. Ja så är det.

Aja, nog tjatat om det. I morgon ska jag gå upp relativt tidigt för en promenad och sen till stallet och ta hand om hästen. Jobb mellan 18.00-22.00 på de geerhallen. Tror det var SON's julkonsert så det ska nog gå bra.


Godmorgon


2009-12-15 08:31:57
I dag är jag uppe med tuppen, fasen så trött jag är.. Har inte sovit ut något sedan festen i lördags så jag känner mig fortfarande lite sliten.. Nu ska jag strax äta lite frukost sen bär det av mot norrköping, ska till mia och färga håret! Ta utväxten och kanske lägga i något ljusare, annars blir det bara utväxten som ska färgas.

Efter att jag har färgat håret ska jag kolla lite på julklappar till Jens tänkte jag när jag ändå är inne, vet nog vad jag ska köpa men det kan jag ju inte skriva här. Finns viss risk att han läser min blogg ;) haha.
Och när jag har gjort det kommer matilda och barnen och hämtar mig i stan för då ska vi åka hem hit och handla inför baket i kväll. Vi ska nämligen göra knäck och julkola :) smaskens ska det bli! Hoppas bara vi lyckas med knäcken, vi såg ju hur det gick förra året. Knäcken låg inte i formarna utan på brickan, miss där. haha. hoppas på bättre lycka den här gången.

Nae, hörreni, nu ska jag ta mig i kragen och göra i ordning lite frukost sen klä på mig lite kläder. Hörs senare med en bild på nya håret kanske! Ha en bra dag kära vänner, puss

Vi går mot ljusare tider


2009-12-11 10:39:49
Nu är jag precis hemkommen från ett sångjobb! Har varit med Sanna på en föreläsning och sjungit och spelat två jullåtar. Det gick bra tycker jag, trevligt med lite julmingel och så. Och sen lite klirr i kassan är aldrig fel!

Min dag ser ut som så att jag först ska upp till stallet och ta hand om Figaro. Efter det ska jag in till stan med mamma och handla julklappar, och sen har jag även bestämt mig för en skinnjacka som jag kollade på i stockholm när jag var där för några veckor sen med mamsen. En kort modell som är jättesnygg!

Och sen i kväll är det genrep inför luciashowen i morgon i stallet. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig som Roger Pontare, haha. Men det löser sig nog, hmm?

Nu ska jag sooova, jag är tröött. Sen måste jag upp till stallet, ska träffa mamma klockan 3 i stan. puss o hej



walking in memphis


2009-12-08 22:06:40

Hahaha, herregud! Detta är ju pinsamt. Jag sitter och lyssnar massor på Calle från idol för att förbereda mig på att Erik kanske inte tar första platsen som jag vill!! Magkänslan säger att Calle vinner.. Kan inte båda få vinna?

Aja, återstår att se på fredag. Kom just hem från stan, eller jag har varit hemma i en halvtimme. Har varit på bio med Felicia och Tilda, vi har sett på 'Luftslottet som sprängdes'. Fan så bra dom filmerna är alltså. Alla tre är toppen! Synd att det var sista bara.. Aa en riktigt höjdare faktiskt!

Sitter och kollar lite noter till spelningen jag har på fredag. Ska sjunga två jullåtar på Jens mamma's jobb, på deras julmingel. Tänkte att det kunde vara lite kul att slippa ta med notstället. Men jag fick ju som sagt frågan i går så vi får se hur det går, men jag har iallafall hela dagen på mig i morgon att öva så det är skönt. Sen på torsdag ska jag åka till sturefors och kolla på Tilda när hon går lucia! Och sjunga solo! 6 år gammal, starkt gjort!

Nu ska jag dricka glögg med mamma och pappa sen blir det att ringa till älsklingen!


Underbara Du


2009-12-08 14:04:59



Jag älskar dig <3


Lussekattsbakande i Jurlsa


2009-12-02 21:26:58

Lussekatterna är bakade för i år, great! Och goda blev dom, tur det. Ha varit hos Matilda och barnen hela dagen och bakat, lyssnat på julmusik och även ätit våra bakverk ;) Nästa vecka blir det knäck-bak! Mummms.



Nu i kväll har jag varit i stallet och tagit hand om Figge, som är halt.. Förhoppningsvis inte så alvarligt, han kom in i går med en sko som inte satt som den skulle så sömmarna pekade rakt ut och då har han förmodligen fått ett sömmstick. Men han var varm och svullen i dag och markerade lite men får hoppas på att det går över.
Hoppar i allafall över träningen på Lördag för Carina, känns väldigt tråkigt. Så nu blir det jobb på de geer i sället några timmar, tjäna lite pengar känns aldrig fel!

Nu ska jag gå och ta mig en dusch och smörja in mig i en mjuk och skön lotion. Ciao!


brumbrum


2009-12-02 21:19:25

I dag har jag haft körkort i 1 år :D Tiden går allt fortare och fortare känns det som..


JAAA, äntligen!


2009-12-01 21:30:59
Nu har äntligen min laddare kommit så jag kan börja använda min kamera igen, så nu förhoppningsvis kommer jag uppdatera med lite nya bilder framöver. Kan behövas, haha. Men det känns bra i allafall. Ska försöka smygfota lite på Jens i helgen när han inte ser ;p Han brukar inte vilja vara med på bild.

I morgon ska jag skjutsa mamma till norrköping sen åker jag vidare till Jursla för Lussekatts-bak med Matilda! Ska bli väldigt mysigt, det var länge sedan jag bakade lussekatter. Och så får jag ju även pussa lite på ungarna (:

Figaro hade tydligen haft lite roligt i hagen i dag så hans hov var hel paj, hoppas bara på att han inte bli halt. Han hade ont i dag och var väldigt varm på hoven. Men förhoppningsvis kan hovslagaren komma redan i morgon, så vi får se hur han mår efter att ha fått en lagad hov och nya skor.

Nu ska kolla igenom kameran på gamla bilder som har legat där i ett halvår typ, har ju inte kunnat starta kameran så nu är det på tiden! Puss och hej!

Första december


2009-12-01 13:41:37

Jag fattar inte vart tiden tar vägen?! Snart har ett helt år gott och det betyder alltså ett helt år med min älskade Jens <3 Helt klart det bästa året hittills! 

Nu är det storstädning som gäller sen en promenix och sen i kväll ta hand om Matcho!