Freedom road


2010-10-31 17:53:53
Hej och hallå. Hur står det till såhär på söndagseftermiddagen? Är precis hemkommen från stan. Har vart på shoppningrunda med mamma. Så är det snart dags för matlagning. Tacos är det som står på menyn i kväll!

Jag är väldigt nöjd med mina inköp i dag, blev en Elvine-jacka från affären jag inte vet vad den heter (ligger uppe vid bikbok) till att ha i höst/vinter. En varm jacka men inte så varm så att man svettas om man har det vid bara någon minusgrad. Ett perfekt komplement till min jättevarma jacka som jag då kan ha när det är typ 10 minus.
Sen gick vi in en sväng på Levi's Store och fanns det en reaställning med massa godsaker. KÖpte typ jättefina skortor/blusar att ha till jeans eller så. Och sen ett jättefint jeansblått linne med en lite spetskant. Och det sista köpet var en t-shirt med nitar på axlarna från Sisters! Somsgat. mycket nöjd med dagen!

Har även storstädat mitt rum! Underbart att lägga sig i en nybäddad säng och ett nydammsugat rum. Nu är det bara lite hyllor kvar att sätta upp på väggen!

Jens kommer ner snart och ger mig nattsällskap! Vi har inte sovit i hop 4-5 nätter tror jag, så jag saknar honom en smula! Tänkte jag skulle utmana honom in en vända mulle, känner att jag har vinnarnerven i dag! Haha.

Men ha en jättebra kväll så hörs vi när hörs!

Äntligen!


2010-10-27 21:30:19
Ja, äntligen har penicillinkuren tagit slut (tog sista tabletten i morse) så nu kan jag börja träna på riktigt igen! Alltså ta ut mig till fullo och inte bara mesköra. Startar i morgon igen, med lite kondition! Sen på fredag bygger jag på med lite styrka sen tror jag nog att jag ska vara i gång igen så jag kan köra på som vanligt! Tränade senast förra Måndagen så så länge är det ju faktiskt inte sen jag tränade. Det är skönt. Men nu känner jag mig fitt for fight igen så att säga. Aldrig kul med urinvägsinfektioner.. Men det är ju tur att det finns hjälpmedel för det!

I em/kväll har jag jobbat, 13-21! Gick ganska bra, det rullade på så att säga. Dock går jag samma pass i morgon, känns lite segt med en lång kväll till. Men sånt är livet!

Glömde att säga att jag och mamma var inne i stan i måndags och köpte på oss massor utav garn så här ska både stickas och virkas! Dels ska jag göra två mössor till mig själv och sen två stycken till Tilda och Tuva i julklapp. Mamma ska göra vantar till mig och lovika-vantar till sig själv. Mysigt såhär inför vintern med lite stickat. Och när mamma och jag var och lunchade förut sa hon att hon kunde tänka sig att sticka en "pippi-tröja" till mig för en sån vill jag ha! Underbart!

Nae nu ska jag faktiskt göra i ordning mig för natten så jag bara har att krypa ner sedan när jag känner för det! Sedan ska jag sätta mig med den första mössan! Ha en bra kväll finingar ♥

Godmorgon! Sitter vid kö...


2010-10-25 10:58:05
Godmorgon! Sitter vid köksbordet och har precis ätit frukost. Funderar på om man skulle ta en promenad innan jobbet eller om man skulle gå till pianot och öva lite sång. Vet att jag borde göra båda sakerna men det hinner jag inte innan jobbet. Oj, vad svårt det blev! Men tror det blir sång nu och gymmet direkt efter jobbet faktiskt.

Nu måste jag i allafall ställa in frukosten, speciellt smöret och yoghurten i kylen!

Jag tänkte precis ta mig i kr...


2010-10-24 23:14:20
Jag tänkte precis ta mig i kragen och krypa ner under täcket.. Känner att jag behöver sömn efter två dagars huvudvärk som näst intill har släppt nu! Skönt det. Har jobbat i em/kväll, 13-21. Passet gick fort och tur var väl det. Trodde inte jag skulle orka jobba med huvudvärken som jag haft, men det gick det med.

I morgon är ju somsagt en ny dag som innebär lite allt möjligt tror jag. Träna innan jobbet, jobb 13-15 och sen förhoppningsvis träffa Jens om han inte har något annat för sig! Tisdag är den ända dag jag är ledig i veckan förutom söndag då. Så jag vill gärna passa på att hitta på något då! Hade gärna åkt en sväng till stan men jag har ju oturen och får lön den 27:e i stället för den 25:e. Så det går ju inte.. Och sen har ju jag och Felicia planerat shopping! Och det ser jag fram emot, för ALLTID när vi går på stan så hittar jag så himla mycket! Hon för någon slags shoppningtur med sig + att det säkert också beror på att hon har en sådan himla bra klädstil! Sånt gillar vi!

Nae nu ni, nu säger jag godnatt och ber att få återkomma i morgon i stället när jag slagit upp min gröna!


Regniga söndagsmorgon!


2010-10-24 10:16:47
Och jag har fortfarande ont i huvudet sedan jag vaknade i gårmorse. Jag förstår inte, varför går det inte över?
Har i allafall precis ätit frukost och nu sitter jag i fåtöljen och tittar på nickelodeon med kidsen. Ska snart ta mig en dusch innan det är dags för jobb! Börjar klockan 13.00. Jens ligger nere i min säng och snusar, men det är väl dags för honom att gå upp snart med, eftersom att han med ska jobba!

I veckan blir det äntligen lite jobb igen! Jobbar onsdag, torsdag, fredag och lördag + att jag ska gå in två timmar i morgon mellan 13-15 pga något möte. På Lördag blir det väldigt intensivt. Först jobb på Dalgården 7-16 sen hem och klä om för att sedan åka in och jobba på flygeln 17.30-ca 23-24. Snacka om att jag ska sova på Söndagen sen!

Men nu ska jag gå ner en våning och kolla i fall min pojke har vaknat!

Yes!


2010-10-23 12:08:49
Problemet är löst vad gäller att den gamla designen kommer upp om man har Mozilla som webbläsare! Det är bara att UPPDATERA SIDAN så kommer den nya fram. Så enkelt var det!

Och Yes, dom ringde precis från jobbet och undrade om jag ville jobba i morgon, 13-21. Så i morgon blir det work!
Nu blir det en dusch och sen rulla upp håret. Shit, jag lät precis som en pensionär, rulla håret lixom, haha. Men det är ju precis vad jag ska göra. Så blir det när man har klippt av sig håret, allt tar lixom lite längre tid.

Får se om jag slänger upp en bild på resultatet sen innan jag beger mig av mot De Geerhallen för jobb!

Ny design


2010-10-23 11:15:43
Och det har jag Lelle att tacka för! Jättenöjd, så nu kommer jag nog vara lite duktigare på att uppdatera framöver. Dock märker jag att om jag går in på bloggen när jag är inne på mozilla kommer min gamla design fram och när jag är inne på internet explorer, då fungerar den nya! Undrar varför det är så för?

I går var jag på Champions of rock med Peter Johansson i Cloetta center! Och fy fan vad bra det var, det går inte att beskriva. Jag vill bara stå där uppe och rocka, jag vill verkligen. Jag tror jag skiter i allt vad utbildning heter och övar massa massa sång i stället! Det skulle vara fint faktiskt. SÅ sjukt bra sångerskor, Jenna Lee-James och Jessica Andersson. Och Jessica Andersson, jäklar vad impad jag blev. Shit, jag har ju bara hört henne på melodifestivalen lixom och vilken röst hon hade, hon tog toner jag inte visst fanns typ, nja inte riktigt så med höga var dom i allafall.
Om dom kommer tillbaka nästa år ska jag lätt gå och se dom igen. Det var ju 3:e gången i går lixom, haha. Jag älskar musik, och framför allt rock ♥ Och helt plötsligt kände jag att jag saknar Per.. Jag vill verkligen spela nu!

Nu blir det frukost, sen funderar jag på en långpromenad innan det är dags att göra i ordning sig för jobb 15:30-20:00!

Pjuuh


2010-10-18 21:25:42
Pjuuh, det satt fint med lite hårdkörning på crossen i dag! Tog en 35 minuters runda samtidigt som jag tittade på biggest loser Svergie. Bra program som får en jävligt peppad må jag säga!

Haft en mycket bra dag i dag. Började med att klockan ringde 05:30 för att åka till Sturefors och vara barnvakt. Lika mysigt som alltid ♥ Sen blev jag skjutsad till tåget för att åka över till Norrpan och träffa Tessan - lika trevligt som alltid! Vi tog en mysig fika på Paus och sen gick en sväng på stan innan vi gick hem till Tessan. Blev hämtad av pappa vid sju och då for jag direkt till träningsverket och hoppa på crossen! Och nu sitter jag här och min kropp väntar på att få en varm dusch - jag har inte kommit till skott än - tänkte även byta lakan i sängen.

Men allra först innan jag gör något annat blir det att stoppa i sig något!

Har inte tid


2010-10-18 12:56:13
Har inte tid nu tyvärr, att blogga.

Dagens; Barnvakt i Sturefors åt för dagen väldigt vilda ungar (dom har väldigt kul). Och vid halv fyra ska jag äntligen få träffa Tessan i Norrpan över en fika och kanske en lite härlig höstpromenad. Och i kväll blir det en Malin-kväll med lite städning i rummet och lite bloggande. Måste även kolla lite i bildmapparna och välja ut några som är godkända att hamna på bloggen - Lelle ska nämligen hjälpa mig med min blogg - den ska äntligen få bli lite snygg! Jättetacksam för hjälpen! Så ska göra i ordning en bildmapp åt henne så hon har lite att välja på.

Och i morgon ska äntligen jag och Madde ha en Malin/Madde-dag med mat och prat! Det gillas starkt!

Men nu har jag inte att skriva mer, kommer förhoppningsvis lite mera i kväll. Ha en bra dag!

Det ser ut som


2010-10-14 10:35:22
Det ser som det kan bli fint väder i dag med ju! Underbart! Var i Ullared i går och shoppa loss. Vart den billigaste notan i går jämnfört med de senaste gångerna jag varit där. Men jag kom på att det beror ju på att jag inte hade med mig några hästgrejer i går.. Hitta ganska mycket bra saker i allafall! Kan nog tänkas att jag slänger in en bild på sakerna i morgon!

Blev ett snabbt inlägg nu.. Måste kila i väg och duscha sen väntar sånglektion 12.30 och efter det träffa Ellinor och handla lite inför i morgon! Sen blir det jobb i kväll 17:30-21:30! Och även i morgon och på lördag (: Sånt gillas!

Ha en fin dag!

Ljuvliga väder!


2010-10-12 15:21:57
Är det inte underbart?! Det behövs lite sånna här dagar för att liva upp stämningen minsann! Jag har förövrigt haft världens huvudvärk och illamående i dag, börjar släppa lite i allafall och det är skönt! Det är det värsta jag vet, att må illa.. Jag måste ju vara frisk till i morgon då det bär av till Ullared! Yeees! ;) Förövrigt har jag inte vant mig än att hg har väldigt kort hår!

Dags för update


2010-10-12 08:49:50
Godermorgon mitt herrskap. Hur står det till denna vackra morgon? Själv är jag uppe med tuppen. Men det beror på att jag sov hos Jens i natt och han började jobba kl sju så jag åkte med ner till mig i morse. Hade inte tid att vara där hela dagen. Ska åka till syrran sen och sova där, för i morgon bär det av till ullared minsann! Nice one. Det är ju bara sisodär 5:e gången på 1½ år som jag åker dit, typ. Jag gillar alla tanter som kör på en, det är kul är det.
Har insett att jag nog inte kommer vara lika fattig denna gång när jag kommer hem! Har ju ingen häst att köpa grejer till längre så nu behöver jag inte ens gå till den avdelningen och hitta massor grejer. Ganska sorligt när jag tänker efter.. Men nu ska jag inte deppa denna fina dag som sagt.

Ska ner och träna sen tänkte jag. Vart ju jobb i gårkväll i stället, 16.45-20.30. Så jag får helt enkelt sätta i gång i dag i stället. På tal om i går så var jag hos Totta och klippte mig och gjorde slingor. Och det resulterade i att jag inte har något hår kvar, naerå så illa är det inte men kort är det. Typ page fast ett par centimeter längre och inget uppklippt. Men jag är grymt nöjd! Och slingorna vart toppen! Blandade varma och kalla toner av blont och sen blev det några rödbruna slingor i botten. Great! Och Jens tyckte det var jättebra och det var skönt att höra, haha. Det var typ han som fick mig att klippa kort och det är jag glad över! Hade tänkt på det länge, att jag var sugen på det och sen när jag fråga hur han tyckte jag skulle klippa, och han sa att jag skulle klippa kort, då slog jag slag i saken!
Kanske kommer någon bild lite senare när det är i ordninggjort!

Nu ska jag ta ett varmt bad innan jag ska ner och hämta ut recept. Ha en fin dag, (:

Söndagsångest!


2010-10-10 22:13:59
Jag vet inte vad det är med den här dagen, men inte bra i allafall. Det ända bra var min dejt med syrran förut då vi kollade på Mamma Mia i cloetta center! Grymt bra, man ville inte att det skulle sluta.. Sen fick jag pussa lite på min kära syskonbarn också. Började i allafall morgonen med att vakna upp bredvid Jens och ge honom frukost på sängen innan jag skulle bege mig hemåt. Och det verkade som att det var väldigt uppskattat i från hans sida.
Men sen kom man hem och då blev det mest motgångar och har varit sen jag kom hem från Linköping också.. Så jag funderar starkt på att krypa ner under täcket faktiskt och somna i från denna dag. För i morgon vill jag inte vara depp för då börjar en ny vecka med nya tag. Jag har ju faktiskt haft några vilodagar från träningsverket nu sen i onsdags pga av känningar i smalbenen. Och jag vart livrädd för att det skulle bli benhinneinflammation utav det så jag valde att avstå några dagar från träning. Men jag tror bestämt att det bara var rejäl träningsverk som tur var!

I morgon ska jag även till Totta och kirra håret! Tror bestämt det åker av, men vi får se. ska i allafall lägga i lite blonda slingor och så. Hoppas på att det blir bra, men det tror jag nog! (: Ska bli kul att göra något nytt om det nu blir så mycket nytt, haha. Men det märker vi i morgon.

Nu ska jag  ta fram min bok och skriva lite om min vecka + lite träningsplanering inför kommande veckor.

Och med det säger jag godnatt!



Just get onboard


2010-10-07 11:41:29
Varför detta tråkiga väder? Det är väl bra onödigt när man ska gå ner till Karin och ha sånglektion. Tror tyvärr inte det blir någon, har varken bil eller paraply som alla ligger i bilarna.. Och jag vill ju inte bli förkyld nu när man är i gång så mycket. Så jag ska försöka få tag på henne här så jag kan prata med henne.

Ser verkligen fram emot i kväll då jag ska ut med Matilda! Blir först munken och sen kanske 112:an på Harrys, får se vart det bär av! (: Men det ska bli mycket trevligt!

Nu ska jag se om jag kan lyckas slänga i hop en sockerkaka och ta med till Natta, (: Ha en bra dag!


Gammal bild på mig och Maijsan! <3 Som jag förövrigt träffade i förrgår (: Mycket trevligt.

Hej och hå, jobba på!


2010-10-06 15:53:58
Har förtillfället rast (17 min kvar!) sen är det dags att bege sig ner igen och köra sista racet! Tog sov morgon i dag, till halv elva! Mycket skönt. Sen gick jag ner till gymmet och tog en 30 minuters runda på crosstrainern! Det var svettig, men inga problem inte. Har kommit i gång bra nu, kondisen stärks mer och mer nu. Och jag atällde mig på vågen i går och med goda resultat, det har givit resultat att styrketräna, har gått upp några muskelkilo :D det är nice. Nu är det fit som gäller och då menar jag inte att jag ska gå men en massa för det är inte de detta handlar om. Jag vill få en fit och snygg kropp som är stark och musklad! Men i morgon får det bli träningsvila då man inte ska träna varje dag, musklerna måste få 48 timmars vila efter man har tränat, så om man vill träna mycket så får man ta några muskelgrupper i taget och inte allt på samma dag! Men jag har tränat 4 dagar i sträck nu så då är det dags för lite vila (:

Godmorgon!


2010-10-05 08:48:04
Godmorgon! I dag är jag uppe med tuppen för er som inte visste. Har sovit hos Jennie i natt och hon började sin praktik klockan åtta så det var bara att kliva upp ur sängen och sen bli hemskjutsad utav henne.
I gårkväll hade vi jättemysigt! Käka lite, såg på top model, åt äppelpaj med massa vaniljsås. Sen gick vi och la oss och pratade massor (: Det var bra. Sånt behövs i bland!

Nu är jag i allafall hemma och funderar på om man ska sätta fart och städa rummet? Eller så vart jag sugen på att åka in en sväng till stan och kolla vinterjacka och vinterskor.. Det skulle ju verkligen behövas för jag behöver båda delar i vinter. Jag hade en alldeles för tunn jacka förra vintern och tänker jag inte göra om igen. Har redan hittat skorna jag ville ha! Så himla fina, från eurosko (: Så funderar starkt på att åka in och sen kanske åka med Jens hem när han slutat jobba och sen åka direkt och träna! (: Hm, jag ska fundera på saken i allafall så får vi se hur det reder sig i slutändan.

Nu ska jag kolla runt lite på internet och samtidigt bestämma mig hur jag ska göra!

Ny vecka och måndag!


2010-10-04 19:48:24
Ja, vad säger man. Tiden går sjukt fort! I torsdag hade jag och Jens varit i hop i hela 1 år och 9 månader och jag bli ta mig fan kärare och kärare i killen, underbara du. <3 Japp, då var det färdigfjäskat för i dag ;) haha.

Har jobbat i dag.. Ledig i morgon, fint! Har inte alls lika mycket jobb nu i oktober som jag har haft tidigare. Alla börjar bli friska nu. Men jag känner att det är ganska skönt faktiskt, behöver lite ledigt jag med. Nu kommer min semester ;p haha. Naerå men det märks att det är mindre jobb nu.. Det var det jag ville komma till.
Tränade direkt efter jobbet i dag, och det kändes bra. Tränade i genom mitt program jag satt i hop med Åsa. Och det känns som det är väldigt bra. Så jag pumpade på med hantlarna och maskinerna i en timma ungefär sen var det dags att gå hemma och packa väskan för att åka till Jennie och sova där i natt!

Så sitter nu hemma hos Jennie, puss på det! Hennes föräldrar är i Turkiet den här veckan så hon ville ha lite sovsällskap och det är klart man ställer upp! <3 Har käkat lite och så. Ska nog sätta oss framför tv:n snart!

Men vi hörs i morgon, ni får ha en bra kväll mina vänner!