I wanna start a fire, I wanna burn tonight


2010-12-08 10:58:32

Min hals är fucked up i dag. Började med att jag hade ont i hela kroppen i går som om jag skulle ha 40 graders feber. Fick gå hem från jobbet redan innan lunch för att jag inte orkade mer, känner mig inte alls bra.
Och i dag känns det bättre i kroppen men halsen gör ondare och är lite mer svullen än i går. Jag bara väntar på att rösten ska försvinna.. och det vill jag inte.

Har ju glömt att berätta om mitt nya piano som jag hämtade i Lördags! Det är så himla fint och jag är supernöjd. Det blev ett Roland FP-4! Bild kommer snart. Laddaren till systemkameran är hemma hos Jens. Så måste fixa hit den först! Redan i kväll kanske :)

Fick ett fint samtal från Olle Hilleberg i går, som frågade mig om jag ville sjunga med honom på Nyårsafton på Rådhustorget i Söderköping! SJÄLVKLART ställer jag upp (: Det blir 11:e året i rad som han sjunger "stad i ljus" och nu ska vi även sjunga en duett och sen förhoppningsvis får jag en egen låt också. Så himla kul att ha något att se fram emot! Måste ringa till Karin och meddela det så hon kan hjälpa mig att plocka fram lite förslag.

Nu ska jag ställa mig i en dusch för att sen träffa Maija! <3 Som jag har längtat, vi ses alldeles föööör lite. 


Vilken tur ...


2010-12-07 21:56:16
... att jag har Jens <3

Jävla hallon


2010-12-07 19:05:53
Nu har jag ätit upp en helt hallonpaket. Gott, men väldigt uttjatat.

Jag måste släppa kontrollen.. Fan, jag vet att det du som som gjort mig till "en sånhär". Varför ödslade jag tid på dig för, varför insåg jag inte från början (egentligen redan första månaden om jag ska vara ärlig) att det inte var något att satsa på. Jag kände fan redan första veckorna att jag inte fick ut speciellt mycket av dig och att jag redan egentligen då mådde dåligt. Men något som är positivt nu efterhand är i allafall att jag har lärt mig att sålla bort personer som inte är värd än. Speciellt sånna som gör att man typ går ner 8 kg på 2 veckor. Sånna är man inte värd. Jag vill bara ha trogna personer i min närhet, sånna som uppskattar en för den man är!

Vad är det med denna snö?


2010-12-03 11:19:21
Den tar liksom aldrig slut.. Det bara kommer mer och mer. Har just nu rast, 10 minuter kvar sen sista racet! Slutar kvart över ett.

Kallt fan, som pappa brukar säga


2010-12-01 12:44:23
Brrrr, vad kallt det är. Värmen har inte riktigt hunnit i kapp hemma så vi har bara 17 grader inne. Pappa drog på värmen i morse så det lär ta ett tag innan den är i fatt. 26 minusgrader när pappa åkte till jobbet vid 6 i morse. Härligt väder! Men så fint det är ute. Har funderat länge på nu om jag skulle dra på mig termobyxorna och ge mig ut på en riktig långpromenad i solen, och så tar jag gymmet i kväll sen. Tror det låter som det bästa alternativet!

I går vart det en lååång dag. Delad tur, först Dalgården och sen Tallgården! Men det gick fint. Väldigt kul att jobba på Tallgården, det är lixom helt annorlunda känns det som, då själva avdelningens utseende ser helt olikt ut Dalgården.
Så idag är jag leeeedig, väldigt skönt för det har blivit många dagar i streck nu. Och så började jag få ont i hälen i söndags, så ringde till med. centrum i måndags och dom misstänkte att det var en hälsene-inflammation som inte går att göra någonting åt. Man måste bara tänka på att ha bra skor på fötterna som avlastar hälen. Det var redan mycket bättre när jag vaknade i måndags och så fort jag får på mig en skön sko så försvinner värken och så kommer den tillbaka när jag bara går på strumporna hemma. Så jag funderar på att köpa MBT-skon! 2500 kr, men sägs vara det bästa. Så nästa gång jag åker in till stan ska jag i allafall prova den och känna lite.

NU: Promenix!