skolan?


2009-08-21 10:48:42
jahopp, då ska man gå till skolan igen då som precis har slutat att gå... hm?
börjar på komvux den 2:e september, ska läsa engelska b och matte c. ska bli spännande och se hur det kommer att gå.
har precis varit på ett möte på nyströmska och gjort upp en studieplan, så nu jävlar ska det pluggas igen då.

just nu väntar jag bara på att det ska bli kväll så jag kan få hoppa i famnen på min underbara jens som kommer hem i helgen, jag läääängtar massor. men först ska jag vänta på att felicia ska sluta skolan så vi kan åka in till stan och fixa det sista inför grekland. jag behöver solskyddsfaktor och kanske en bikini till. sen behöver vi växla pengar också.

sitter just förtillfället och diggar michael bublé, bästa. in this crazy life and trough this crazy times, it's you it's you, you make me sing, you're every line, you're every word, you're everything.
jag fattar inte hur musik kan få en så lugn och harmonisk. musik är verkligen det bästa medlet för att tänka på annat. bara sväva in i musikens rytm och ge sig in i alla texter, jag mår alltid bra när jag lyssnar på musik även fast jag i bland mår skit. i och för sig händer det inte ofta nu att jag mår dåligt men om jag nu skulle göra det sätter jag jämnt på musik för att koppla bort dåliga tankar. sen ger musik så himla mycket fina minnen, dåliga också kanske. jag älskar musik.
det som spelas nu är brenda russell - get here. så otroligt fin låt. texten är underbar.
'i don't care how you get here, just get here if you can'

musiken väcker minnen - ES3C <3






















det börjar närma sig


2009-08-19 11:24:36
GREEEEEKLAAAAND :D wooooho. fan på måndag åker vi bruttan!
för er som inte vet åker jag och felicia till grekland på måndag, soo long fuckers! så jävla nice det ska bli att komma bort!! bästa på länge, behöver det. sen är det nog skolan som gäller när man kommer hem. får se lite. engelska och matte tänkte jag. men vi får se som sagt.

först nu i helgen kommer älsklingen hem och piggar upp mig lite. personalfest och utgång på lördag. kul!

men nu ska jag ta tag i garderoben sen blir det stallet!

det blev visst en lång dag ..


2009-08-18 22:49:02
ja och nu sitter jag här igen efter NIO!!!! timmar på stan med högklackat! jag säger bara; ta aldrig högklackat på shoppingrundan, helvete vad ont i fötter och ben jag har nu. det vart en väldigt lång dag. kom hem halv åtta och då gick jag till stallet och red och tog hand om figaro. och sen åkte jag hem till felicia för att hämta mina laddare och nu är jag hemma igen. puuuuh. sängen vänbtar kan jag säga. i morgon blir det upp skapligt för ett städös i min garderob, måste reeeensa massor.  måste ju få in dom nya inköpen jag gjorde i dag i lådorna ;)

nae hörni, jag är ledsen och säga det men jag måste sova, pallar inte mer. puss och godnatt <3

stan today


2009-08-18 08:57:12

ska snart kila ner mot bussen för en tripp in till stan - ska först till det blivande jobbet och prata med min chef och sen blir det en shoppingrunda tror jag minsann. funderar på om man skulle ta och ringa malin också :) när man äöndå är inne och jag vet att hon börjar skolan i dag.
har hittat en tröja som jag skulle vilja ha till hösten och även en halsduk. får se om det kanske blir mina köp i dag. tänkte lösa in skatten också ;) det vart ju en del.    men herrå, nu måste jag dra.


hurtdags


2009-08-17 17:15:33
nu förstår ni ska jag snart och springa ett varv med jannebanan (kocken på jobbet), jag har ingen kondition alls så det ska bli spännande och se hur det går. haha. tänkte att det var dags att komma i gång på riktigt nu, behövs kan jag säga. vet inte hur mycket skräp jag har ätit i sommar pga jobbet. jobbar man i café med massa glass, kakor och läska och allt vad det heter är det inte lätt att hålla i fingrarna. men nu är det ju slut på det jobbet och här hemma har vi inget smått och gott som ligger i skåpen, det är super. man måste alltså ta sig ner till någon affär och köpa godis eller så om man verkligen vill ha. och det är ju inte alltid man orkar ta sig ner nu när inte kullen finns längre. visserligen var det väldigt länge sedan kullen stängde igen sin mataffär, typ 5 år sedan. men då i allafall så var det lätt att bara gå ner för backen och köpa sig någonting. tror i allafall att vi skulle springa uppe i petersburg. haha det ska verkligen bli spännande och se hur det kommer att gå.

nu är det dags för mig att byta om till träningsoverallen, som jag inte har någon. det får bli mjukisbrallor och t-shirt. en sak som jag har i allafall är ett par superläckra röda träningsskor, sug på den ni. ;p

figaro


2009-08-16 22:03:25

såhär dagen efter - ni förstår


2009-08-16 20:13:59

en fet bakisdag - just en sådan dag i dag. jag är inte pigg, precis hemkommen från jobbet och godissugen. det vart en hård kväll i går men värt var det, det var ju röj i allafall. det kan ingen klaga på.

en kort resumé..
kom hem till felicia i kårtorp vid tre ungefär, krubba lite och drack bål. det var gott. sen visade feffe mig det blivande stallet och ooooh så bra det blir, vad jag längtar! sen matade fredrik fiskarna i dammen, oj så stora som var. och guldfiskar som var röda, jag trodde dom skulle vara guldiga. haha. mer dricka blev det, vi gick över till cider'n. mer folk kom och det blev bara trevligare. fick träffa siri och agge som jag inte träffat på år kändes det som. bestämde i allafall med agge att vi skulle ha en tråning någon dag på figge. ska bli skoj :)
sen kom partygirlsen som vi skulle festa med på kvällen. det var kul, hade aldrig träffat dom förut men det gick ju lysande. åkte in till stan ungefär vid halv tio. då åkte vi till deli och satte oss ett tag med lite cider och shots. jag började med att hälla ut jossans laktritsshot över bordet och nästan över mig så det var ju bara att gå till baren och köpa en till. dom spelade väldigt mycket grease på deli, det var nice. dansade och sjöng lite, höhö. sen vid elva undefär gick vi ner mot hugos. där vardet dött till en början sen bara rasade det in folk, träffade maija, johanna och vixet och co. jossan drog ut allt toapapper och la i en hög på golvet för det tyckte hon var kul. haha. sen gick jag och feffe ut och köpte varsin korv i korvmojjen som brukar stå utanför, det var gott. nae men att kvällen var väldigt kul om jag får uttala mig. trevligt folk, bra musik och lite dricka på det. kunde inte bli bättre. jo, jens skulle gärna fått vara där <3 det hade varit mys.

vaknade klockan 12.30 i dag av att pappa väckte mig för att han var tvungen och se på någon speciell kanal som inte finns på övervåningen. så det var ju bara att traska upp - pigg var jag inte,  lite halvt illamående och hungrig. tog en uppfriskande dusch och sen jag ringde jag maija. vi bestämde oss för att ta en bakispizza på vi&ni. sen kom vixet, martin och adam förbi också. sen var det lagom för mig att vändra i väg emot jobbet. det var mindre uppfriskande. kände mig bara mer och mer bakis. som tur var stängde vi tidigt pga att det var i stortsätt folkdött. började städa i ordning lite för säsongen och så. stängde igen vid sju, kom hem halv åtta ungefär. och i morgon ska jag hjälpa till att städa allt. alla grejjer från bryggan och caféet ska in och allt ska torkas av och stängas av. börjar klockan 9.. får se hur länge jag jobbar, beror på hur snabb jag är med städningen.


i feel the magic between you i


2009-08-15 10:09:04
precis hemkommen i från jobbet, mår inte riktigt hundra. tror jens har smittat mig..
skulle åkt till katrineholm på klassfest hos simon men jag valde att stanna hemma. ska åka över till brorsan och matilda och käka lite och bara ta det lugnt. matilda ska färga håret på mig, behövs göras igen :/ i går när jag duschade föll det av kändes det som, så ska se i fall det går att göra någonting åt det. och sen ska jag färga håret på henne också, hehe.
får se i fall jag kommer hem i kväll eller om jag stannar över natten.

oj, detta skrev jag visst i gårkväll men jag la aldrig in det ;p hahaha.

nu ska jag snart äta frukost, har varit nere och köpt frallor. sen blire stallet och sen fira felicia :)

då vare dax!


2009-08-14 09:12:55
för jobb igen - 9.30 16. känns lite småsegt måste jag erkänna men nu är det bara två pass kvar. den här sommaren har gått så sjuuukt fort. men nu måste jag kila, herrå!

torsdag


2009-08-13 16:54:02
pigg är jag inte - snarare dödstrött. träningträning! det har gått superbra och det var superkul. har tränat för lotta jerhammar i två dagar på figaro. en tränare som jag verkligen kan tänka mig att träna för i framtiden. hon hittade knapparna direkt. och nu är jag precis hemkommen i från stallet. har hunnit med att åka och vaccinera honom också, det gick bra. fast han vart väldigt nervös så jag var tvungen och lasta ur så fick dom ta när han inte stod i transporten.

nu ska jag snart kirra i ordning mig för att åka in med pappa och kolla på leo band. ska bli väldans kul, synd bara att det är utomhus. jag äger ju ingen regnjacka, synd. får ta ett paraflax! höhö.

jag och felicia har ändrat resdatum! vi åker veckan efter i stället, ska in och kolla nu vilken resa det blir. ska boka med pappa när han har vaknat! kanske blir att vi bokar när vi kommer i hem i kväll men det ska i allafall göras i dag! wiie. längtar så inibomben på att åka i väg, till vääääärmen! och en sak som är bra med att åka en vecka senare är ju att jag får träffa jens <3 vilken tuuuur! haha. hade nog klarat mig ändå fast det gjorde ju absolut ingenting, ;)

nu ska jag se om jag hittar något att han på mig, tveksamt.. hmm.

dagens händelser


2009-08-11 22:56:36
vart visst lite mer och göra än vad jag trodde i dag.. hm?

vaknade med världens huvudvärk i dag, tror det berodde på vädret :(
först bar det in till stan till frissan för att färga om håret, (som inte blev hundra den här gången heller, grr), det är något fel på mitt hår.. malin, kan det bero på att du har färgat håret minst 40 ggr på 3 år? men ajja. sen kom i allafall felicia in och mötte mig, vi skulle boka resa men vi valde att göra det hemma i stället över internet. sen efter ett tag kom även maija in och joina oss :) vi gick och käkade lite på donken och sen gick vi runt och glodde lite i affärerna. sen var det jobbdags, började klockan halv fyra.
huvudvärken gick inte över, tänkte ringa till jobbet och sjukanmäla mig och sen åka hem och sova i stället men så tänkte jag att vi säkert inte skulle ha så mycket att göra efter som säsongen nästan dött ut så jag välde att åka dit ändå. men stänga tidigare gjorde vi ju inte... vi hade inte så mycket gäster men det kom titt som tätt - typ precis när vi tänkte och stänga - så kvällen drog i väg och jag skrev ut mig halv elva. och nu sitter jag här och är allmänt död. borde gå och lägga mig på stubinen. för i morgon då är det träning som gäller för lotta jerhammar, spännade måste jag säga. har aldrig tränat för henne förut så det ska bli skoj och se hur det går :)

nu väntar sängen så sött. godnatt mina vänner, vi hörs nog i morgon. jobbar kvällen i morgon med så vi får se om jag skriver något innan läggdax kanske. nae guuud vad jag babblar, godnatt

fix och trix


2009-08-10 22:42:57
ja, nu har jag pillat lite med designen. maija visade mig hur man sparade bilderna i rätt storlek så man kan ha dom som header! så nu kan jag det också, yes. som sagt, har varit hos maija i kväll och umgåtts. trevligt, fast vi knappt gjorde någonting, bara va. skönt det med, behövs i bland. vi åkte bort till fix och köpte lite godis och sen åkte vi hem och la oss i sängen fråmför datorn och läste bloggar och fixade även lite med deadern och så (:

 snart väntar sängen - men jag tänkte ta något att stoppa i magen först. har bara ätit lite lax i dag och sen godiset förstås. men det är ju ingen mat ;) haha. men gott är det.

pratade med älsklingen nyss. han höll på att packa inför några fältdagar så vi kommer inte höras nu på några dagar, tråkigt men så är det. får höras när kan kommer tillbaka helt enkelt.  <3

men puss och godnatt på er. (har inte lagt in några bilder på länge men det beror på att jag inte har någon kamera förtillfället)

once in a lullaby


2009-08-10 19:06:41
nu är det daxs för mig att ta bilen ner till maija och träffa henne :) ses senare.

godistajm


2009-08-10 17:01:58
guuuuud vad jag är sugen på godis just nu. helt sjukt. funderar på att göra mig välförtjänt av det också genom att städa mitt rum, haha. jag har ju faktiskt jobbat hela dagen, plus att jag startade morgonen med en promenad längs staden på ca. 50 min, klatsh på den va! och nu sitter jag här och har beslutsångest. har tänkt på också i fall jag ska åka upp till stallet och hälsa på figaro, saknar han lite.  
men i morgon blir det i allafall en tripp in till staden och färga om mitt hår, färgen satte sig visst inte så bra. och så ska jag nog skita i de blonda slingorna och köra över hela håret med rödbrun färg :D wooo. men jag känner mig i allafall mer hemma nu med mörkare hår. det blonda är inte riktigt jag.. sen om jag får mer hudfärg i blont hår och blaaabla så är det skiitsamma. jag ska pressa i solen så jag inte ser blek ut, hahha.

jens åkte i går igen till arvidsjaur, saknar honom redan. får se när vi ses nästa gång. beror på mig om jag är hemma då. vill helst det faktiskt, känns som vi inte kommer träffas på jättelänge annars. aah det blir ju faktiskt nästan fyra veckor i såfall. har i allafall haft det jättemysigt i helgen, som vanligt :)  solat och badat och varit på bio, ätit god mat, myyyyyyysat massor som man ska göra när man är kär så man går i taket. pusss.

och i morgon förstår ni, då är det inte någon vanlig dag får då är det FELICIAS födelsedag :D woooho, congrats.

nu ska jag kolla resor tänkte jag och sedan slå en pling till bruttan själv. herrå.

sol och bad, är det inte underbart?


2009-08-07 22:09:54
ja, nu är äntligen solen här igen. och så har jag hämtat min älskade jens i dag som kom med tåget i morse. åkte och badade förut med mamma och pappa, åkte till stegeborg. i morgon blir det bad med felicia och john, vet om det blir sanden eller arkösund kanske?
förövrigt så har jag färgat håret i dag, blev tyvärr inte så bra som jag hade tänkt. plus att när jag duschade nu i kväll så föll det av ganska mycket så jag ska tillbaka till mia nästa vecka och fylla i lite extra :) ringde henne nyss! så nu känns det lite bättre, håret är ju så jävla viktigt. det är ganska jobbigt att man har sån press på sig när det gäller håret, tyvärr ät det så för mig. viktigare än smink :p hahah. ajja, men nu ska det ju bli omfärgat i allafall. känns bra det.

nu sitter jag ute och jens och väntar på att krypa ner. just nu står han i duschen! blir en tidig kväll i kväll, jens är jättetrött efter tågresan och jag vill upp tidigt i morgon för att lägga mig ute pressa lite ;) lika bra att passa på nu när solen äntligen är framme + att jag måste grunda lite inför resan! blir nog den 17:e till skiatos (vet inte hur det stavas) i grekland. underbart skönt!

jag får inte glömma att berätta om gårdagen! jag åkte nämligen till vikingstad och träffade evelina, så himla kul! det var väldigt trevlligt att träffas igen. kom dit ungefär vid sju och så började vi med en långpromenad och sen OC! köpte lite godis också, haha. eller det var jag som gjorde det. men ändå. sen i dagen efter la vi oss i solen ett tag innan jag skulle åka hem för att gå på margarethas begravning.. som förövrigt var jättefin, väldigt sorlilgt och mycket gråt men det är så det är på begravningar tyvärr. inget vi kan göra något åt.
när jag kom hem från begravningen åkte jag och hämtade jennie. vi gick upp till stallet och red lite. hon red på figaro :) och det är jag tacksam över, han blev jättemjuk och fin och jag fick lite hjälp. blev som en uppenbarelse haha. och i dag när jag red var han jättemjuk redan från starten, dock hittade jag inte riktigt samma känsla som jag gjorde i går, men det är övning som gäller. jennie får följa med några mer gånger och hjälpa mig ;) hehe. och snart är det ju lottaträning också, oooh spännade och neeeervöst!

nu ska jag krypa ner bredvid jens och mysa, muuummms <3

tusen år och tusen mil, vi sitter i samma bil


2009-08-06 23:18:29
i dag har jennie gjort underverk, hon har ridit på figaro och jävlar så fin och mjuk han vart. har aldrig varit så roligt att rida tror jag. haha, nae men det var himla kul att sitta upp på han efter sen! plus att man fick lite lektion till på köpet. perfekt. nu är det inte långt kvar till lotta-träningen! på onsdag och torsdag, då gäller det! ska bli skoj och se hur det är att träna för henne.

nu är jennie här, ska sova precis. har käkat lite tacos precis :) mums.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


2009-08-04 22:39:37
det är du och jag, bara du och jag, jag och du, massa vi, <3 jag älskar dig hjärtat mitt.
på fredag får vi träffas, då kommer du hem till mig och vi ska bara hålla massor om varann för att vi tycker om varann.
jag hämtar dig vid tåget och sen åker vi och ta en morgonfika/frukost någonstans medans jag väntar på min frisörtid, jag ska ju nämligen färga håret brunt again, sen åker vi till stallet och rider på figaro - för du ville rida - sen åker vi hem till idg och käkar god mat och bara är. JAAAAA, så inihelvete längtar jag tills helgen. jens <3 malin = kärlek

precis hemkommen från jobbet, ska väl krypa till kojs snart tänkte jag. först ska jag äta upp min banan, haha. jag var visst lite hungrig när jag kom hem. i morgon ska jag åka till vikingstad och träffa evelina, först ska jag jobba och sen till stallet - eric ska hoppa figge lite - jag vågar nämligen inte hoppa på honom längre. ramlar ju bara av, hööö.

nu ska jag hjälpa jennie med sin bloggdesign tror jag, så nu har jag inte tid längre.



du är mitt syre


2009-08-03 13:14:59
jag saknar jens så det gör ont. nu är det bara 3 dagar kvar + den här då. bara att stå uuuuut <3 bäst är du.

jobbet kallar, 14 - stäng. får se när det bli i dag, har en känsla av att det inte är så mycket i dag, tror att folk har börjat jobba i dag. men vi får se.

da capo


2009-08-02 21:11:05
jag vet, jag är sämst på att uppdatera men jag har inte tid med datorn just nu. det är här är första lediga kväll på flera dagar, så jävla skönt. det är bara jobb o jobb hela tiden, men i dag fick jag gå hem klockan 18. det var skönt. är precis hemkommen från stallet för det har jag hunnit med också :) figge var finfin i dga, börjar hitta rätt knappar nu, det är kul! lottaträning om 2 veckor ju, gaaah. ska bli intressant o rida för henne, testa lite nytt. det är ju skönt att hon känner figge också :) tänkte att jag skulle trimma som fasen nu fram till träning så jag och figge är på topp, haha.

förövrigt saknar jag jens som fan. vill verkligen att han ska komma hem nu, på fredag kommer han. fast faktiskt - tror det eller ej -  så har tiden ändå rullat på, trots att jag har varit ensam hemm också, det har varit jätteskönt, känns även som kommande vecka kommer att gå fort fram. stallet + jobb i morgon, hem och sova sen är det jobb igen. och på onsdag kommer mamma och pappa hem sen efter jobbet ska jag till vikingtooown och träffa bästaste evve som jag inte har träffat på hundra år. sen efter onsdagen är jag ledig 3 dagar från jobbet, skööönt. på torsdag ska jag på begravning, mindre kul. men det är ju tyvärr sånt som måste göras också. vi ska ta farväl av margaretha..
sen är det fredag!!!! JENS KOMMER HEM! <3<3<3  underbara unge!

<3
lite suddig bild, jag vet   men han är sööt även fast bilden är suddig<3

nu ska jag ut till köket och fixa i ordning något äta, måste fylla på lite efter ett hårt ridpass.
kanske att jag uppdaterar lite senare, får se. men herrå.