uugg!


2010-03-25 22:50:54
åååh, varför lyckas jag ofta (typ jääämnt) säga fel, eller inte säga fel men uttrycka mig på fel sätt.. i bland så avskyr jag mig själv, ja det gör faktiskt. det ju fasen helt otroligt, och jag blir så ledsen så jag bara vill ligga under täcket.   malin för ihelvete ryck upp dig. TACK!

Godnatt, det var allt för mig. Hoppas jag kan förmedla något mer uppåtlyftande nästa gång!

This is my life my friend


2010-03-21 20:10:48

Gokväll! Precis nytränad, nyduschad och nyäten. Kan det bli mycket bättre?
Jens har varit hemma i helgen. Vi har haft det jättemysigt! Och som alltid går tiden så himla fort när han är hemma. I går följde han med mig till gymmet för att visa lite hur jag kunde träna! Kändes väldigt bra. 3 kg-hantlarna here we come! haha, för se starkare är jag inte! Men med lite träning vet man aldrig vad som kan hända. Nu känner jag mig i allafall lite taggad till att träna igen och det är skönt. Har som sagt tränat nu och det var skönt. Åkte ner till friskis och körde ett pass där i dag! I morgonbitti innan skolan hade jag tänkt att ta stavarna och gå 5 km rundan! För nu i veckan blir det nog inte så mycket träning tyvärr. Måste peppa och trimma inför tävlingen på söndag så jag lär lägga alla lediga timmar på stallet den här veckan. Jag skulle ju kunna träna lite här hemma, hittade nämligen hantlar under sängen. Men det är 5 kilos hantlar och det tror jag blir lite mycket såhär i början.. Så jag får helt enkelt satsa på träning på fredag då jag är ledig!

Nu börjar balen närma sig med stormsteg! ÅH, vad kuuuul vi kommer ha! (: Skönt att man har lite sällskap upp också ;) Ah, det ska verkligen bli jättekul! Och att få komma upp till lappet :p

Nu ska jag faktiskt krypa ner och läsa twilight, ÄNTLIGEN! Fick ju sluta när jag började plugga. Men nu har jag gjort tentan och i morgon börjar nya kursen så jag har inget att plugga på. Så nu har jag ca 2 timmar på mig att läsa innan jag slocknar. Tror jag läser ut den i kväll, underbart! Bara att gå till affären och köpa tredje boken..

Godnatt kära vänner! Jag saknar Jens ♥ PUSSS


Då var det dags!


2010-03-17 08:56:36
Jadu Malin, i dag gäller det att visa vad du kan! Om 4 timmar smäller det. Jag är så evigt tacksam att Jens kommer hem i helgen, 3 dagar UTAN plugg. Då får han pyssla om mig, behövs nog skulle jag tro. Beror på hur det har gått men som min magkänsla säger nu så vet jag inte..

Sitter hemma hos syrran nu, är barnvakt för tillfället då Alvin ska till vårdcentralen och inhalera lite. Så fort dom kommer hem ska jag läsa lite till. Det är några grejer som bara inte vill fastna i pallet på mig! Fattar inte, jag har inte haft speciellt svårt att plugga förut, men nu går det tydligen inte. Man lägger bara det åt sidan hela tiden och sen när det är en kort tid kvar bara, ja då kommer man på att det nog är dags att sätta i gång! Men jag har ändå pluggat på tentan i 4 veckor nu, men jag tycker ändå inte att jag kan speciellt mycket..

Känns skönt att nästa tenta är om två månader i allafall! Då hinner jag ta hand om hästen ordentligt och trimma så man kan komma i väg på lite tävlingar. Har anmält mig till 2 nu i allafall. Men jag har nog 3-4 till som är intressanta men jag har väntat lite för jag måste kolla med pappa om han kan köra, annars hjälper Madde mig! Fast inte med lilla blå, jag lovar!

Ha en bra dag kära vänner ♥ Den här blir nog den värsta i världshistorien! Puss

INCOMING; School


2010-03-11 12:07:02
Ja, då vare dags att gå till bussen straxt för att åka in till skolan. Sov ho älsk i natt så jag fick gå hem från honom till mig, tog ca 45 min. En jätteskön morgonpromenad!  Men nu är det som sagt skola och basgrupp som gäller, får se vad min handledare säger om mina frågeställningar jag gjorde i går till scenariot, haha. Hoppas dom är godkända för då har jag nog entligen fattat hur man ska göra. Det är ju trotsallt tenta på onsdag (!)

Slutar vid fyra och då tar jag bussen hem och går upp till min älskade på fyra ben och tar hand om honom. Tänkte jag skulle rida ut kanske, eller så joggar jag en sväng. Han ska ju inte bli svettig eftersom han har fått vaccin och han blir ju svettig så fort man börjar jobba lite, men det ska nog gå bra.

Nu ska jag dra, bussen går om 10 minuter från station, så det blir nog alldeles lagom!  Ha en bra dag ♥ 

Likes passion


2010-03-10 20:19:52

Tjabba tjena hallå! Hur står det till mina vänner? Jag har precis kommit upp ur ett varmt bad och då menar jag varmt! Hela kroppen är alldeles röd, så jag sitter faktiskt här utan någonting på mig, jag är ensam hemma så jag kände att det inte gjorde så mycket.

Min dag har varit lte sådär faktiskt, ganska mycket opepp i dag. Men efter lite snack med Madde så kändes alla mycket bättre! I bland behöver man prata av sig lite och det var det jag gjorde i dag. Är så trött på att det inte händer så mycket men det är väl så när man pluggar, man har fullt upp med det. Sen när man kommer hem så är det stallet som gäller sen hem och äta och sova. Så jag känner verkligen att jag vill göra något. Men nu har jag och Jens i allafall bestämt att vi ska på en liten utflykt på fredag efter att jag har haft min redovisning. Vi ska åka till Linköping och hämta en dator och sen åka till IKEA och shoppa lite och sen blir det säkert en god lunch någonstans och även en fika kan vi nog klämma in, mys.

Nu ringde precis min kära, så han kommer hit nu. Så bäst att gå och ner och packa väskan, sover hos han i natt!

Vi hörs i morgon, ha en bra kväll ♥


<3


2010-03-09 12:45:59

Ingen bra start på dagen


2010-03-05 09:35:16

Godmorgon på er ♥ Jag startade dagen men att gå upp och kände att jag inte mådde något vidare, illamående och huvudvärk. Jättekul, verkligen. Ska snart lägga mig och vila lite igen och sen ta tag i pluggandet. Ganska segt på den fronten om jag får uttrycka mig. Vill helst bara gå till stallet faktiskt, och ta hand om min fina Figaro som för övrigt verkligen har blivit fin, det börjar ta sig nu. Och perfekt att det är träning i morgon också nu när han är som bäst (:

Följde med Madde till Ekängen nu i veckan och red på Casack! Det var väldigt roligt, verkligen fin häst alltså! :) Och så fick jag en liten lektion också, perfekt! :D Dom har ju även lite shop där med lite mia's prylar så jag köpte med mig ett schabrak hem! Tänkte att jag ville att Figaro ska vara lite snygg på och stilig på träningarna. Fick bli ett vinrött med vit och marinblå kant. Tänkte att det skulle passa bra med vita lindor till (: 



Nu ska jag lägga mig och vila och hoppas på att jag är lite piggare sen!

ciao