Whoops!


2010-06-09 15:21:40
Tack Maija för att du ringde och väckte mig, annars hade jag väl sovit som en stock till kvällen och då hade jag inte kunnat somna till natten sedan, men lyckades visst döda 2,5 timme på soffan. Det var skönt, var visst lite trött. Det är verkligen underbart att sova på eftermiddagen när man kommer hem. För att bli lite pigg igen funderar jag på en löprunda, skulle vara mycket skönt dock finner jag ingen inspiration för tillfället, antar att den kommer i kväll när det är dags att sova igen.

Annars har dagen var väldigt bra! Haft näringsrapport-seminarium och hämtat ut tentorna. Klarade ju omvårdnadstentan och det gjorde jag visst med marginal visade det sig när jag fick tillbaka den. 43,5 av 60 och 36 var godkänt. Trodde verkligen jag bara hade klarat den med någon poäng. Nu är det bara den där förbannade HEL-tentan som ligger i bagaget och trycker. Men den tar vi tag i då när det blir dags i oktober, det är ju ett tag kvar tills dess.
När vi var klara gick vi med basgruppen till våffelmakeriet och åt, fanns både mat- och dessertvåfflor, mycket gott.

Funderar på att fixa en ny design på bloggen, känner att det är dags igen.. Det var ett tag sedan! Men jag vet inte hur jag ska göra, funderar på att ha "glass"-färger som ljusgrönt, rosa, blått, vitt.. Men vi får se! Ha en fortsatt bra dag (:


Måndagskväll, dåligt väder och trött!


2010-06-08 21:26:14
"Go on and close the curtains, cause all we need is candlelight"

Sitter och lyssnar på massa gamla godingar. Just nu spelas "save tonight", kommer i håg när jag sjöng den med Ida när vi hade vår sångperiod i åttan och nian. Det var tider det, när vi sov hos varann varje natt typ.
Kommer aldrig glömma min och Idas eviga hemlighet, sedan åttan tror jag det var. Haha skrattar när jag tänker på det. Det var kul!

Ska snart ge mig ner och städa mitt rum, väldigt med betoning på väldigt stökigt. Får pappa synd på det lär han bli skogstokig och vill jag inte vara med om. Så det är nog bäst att ge sig ner och fixa det och sedan hoppa in i en dusch.

Skriver kanske ett inlägg innan sovdags, ha en bra kväll! ♥

Dags för uppdatering


2010-06-08 11:34:22
Godförmiddag! Sitter här med datorn framför mig och skriver lite. Har haft en väldigt skön morgon. Började med att vakna vid 09.45 och så låg jag kvar i sängen en timme och lyssnade på musik från min dator. Bl.a på Simons myspace och insåg genast hur mycket jag saknar hans sångröst! På gymnasiet fick man höra honom varje onsdag på mukon. Du är väldigt bra måste jag säga. Usch vad jag saknar att sjunga.. Jag vill komma i gång igen, sjunga varje dag och ha spelningar framför mig som jag måste öva till. Men vart fan finns tiden? Om jag ska börja igen och verkligen ta tag i det måste jag tyvärr lämna stallet och Figaro.. Och det är jag verkligen inte beredd på nu. Får se vad framtiden säger med allt. Måste ju börja tänka på flytt snart också och då är jag rädd att jag inte hinner med stallet alls med tanke på allt plugg också. Nae, jag är verkligen inne i en depperiod nu alltså, jag inser hur saker verkligen tar för stor tid och jag vet inte hur jag vill ha det. Det som ligger överst på listan är i allafall plugget, det är viktigast. Det är lixom allvar med det, tyvärr. (Är ju inte så taggad) Sen känner jag på något vis ett sug till flytt men jag vet inte när, möjligtvis till våren men vi får se. Trivs bra här hemma med mamma och pappa. Och att ha stallet 150 m hemifrån.

Nu är det i allafall dags för skolan snart, ABC/HLR utbildning med Robban! Sen efter skolan blir det en löptur har jag bestämt, skönt att komma i gång lite med träningen igen. Nu har jag ju ett helt sommarlov på mig :)

Självförtroende...


2010-06-06 01:08:29

Jag tror mycket handlar om ett starkt självförtroende.. Mitt självförtroende kommer när jag får stå på en scen bakom en mick och sjunga! Jag vill sjunga! Just nu känner jag inte mitt självförtroende är det starka.. Men det är väl sådant man får bygga upp, bygga upp och bygga upp..

Har i allafall haft en toppenkväll med Maijsan, Maria och Öbis och några till! Blev Åcafeet och sen sports bar och lite bowling på det! Jag var typ sämst men det var kul ändå :D

Nu ska jag sova och i morgon blir det en stalldag! Godnatt


Ångest är bara förnamnet


2010-06-03 21:45:53
Shit, i morgon gäller det och det känns inget vidare faktiskt.. Känns som jag har pluggat ihjäl mig och ändå inte kan någonting. Hur kul är det lixom? Njae, inte så värst faktiskt.

I dag åkte i allafall Jens tillbaka till A-jaur. Sista gången jag lämnade honom på stationen! Om en vecka muckar han och jag är så himla stolt över honom, det hoppas jag du vet älsk (: 15 månader är väldigt lång tid och helt plötsligt känns tiden jättekort.. Ja, jag kommer nog allt fälla en tår när jag ser honom kliva av tåget på fredag nästa vecka, en lyckotår. Längtar tills dess!! Men nu är det tenta som gäller och lite HLR och en avslutande utvärdering (: Sen är termin 1 över och det säger jag med glädje kan jag lova! Längtar verkligen till att få börja jobba och få till struktur på livet över sommaren i allafall, haha.

Pratade med M förut, hon ringde (: Jag känner verkligen hur mycket jag saknar henne och ser fram emot att få träffas på lördagkväll! Det var ju ett tag sedan nu.. Men i morgon är tentajäveln över och då ska jag inte plugga på över en månad kanske längre, beror på om jag klarar den! höhö.

Nu ska jag hoppa in i en skön dusch och sedan krypa ner och läsa det sista inför i morgon! Godnatt.

Proteinsyntesen hit och citronsyracykeln dit, blää


2010-06-01 22:37:34
Pluggandet tar verkligen kol på mig. Helt sjukt att det kan vara så mycket som man ska kunna. Men jaja det är bara att kämpa, två dagar kvar nu sen är det över med pluggandet på ett tag förhoppningsvis i allafall.

I dag var jag inne en sväng på skolan och plugga på förmiddagen. Hämtade Anna vid kvart i åtta nere i sörping sen var vi kan till lunch ungefär. Köpte med mig mat hem från Spicy hot till mig och Jens. Det var mumma kan jag säga men guud så mycket mat man får, helt sjukt. Sedan skulle Jens in och provjobba så jag åkte till stallet och skulle ta hand om Figge men där träffade jag Madde som ville att jag skulle följa med ut till ekängen och fika och kolla på Per-träningarna och det var väldigt givande faktiskt. Speciellt att se han rida! Jävlar så duktig han var..
Sen efter att vi kollat klart och även tagit hand om Casack och Lillan så följde Madde med mig ner till SRS och hjälpte mig med Figge, hon hade lite lektion och så satt hon tillslut upp själv och kände lite på honom. Han var nämligen inte så rolig i dag men det kan jag förstå, hoppning i söndags och skrittades i går så jag förstår att han var lite halvknackig i bak i dag. Men jag tycker hon fick i genom det ganska bra så det var skönt!

I morgon vet jag inte om jag hinner till stallet, antar att jag har för mycket plugg som måste göras.. Eller jag har det, så Ida ska nog ta hand om honom i morgon. Hon var lite ridsugen och det kan man ju förstå! Men jag har inte bestämt mig än, är nämligen väldigt sugen själv på att rida och känna på honom efter dagens pass. Men i och för sig så har jag hela helgen på mig efter tentan, då kan jag vara i stallet hela helgen och bara mysa. Jag har hört att det ska bli fint väder nu några dagar framöver så man kanske skulle passa på att plugga ute i morgon så man kanske kan få lite färg men det är ju inte helt troligt fast man kan ju försöka i allafall! (:

Nu ska borsta tänderna för jag stinker vitlök känner jag efter tzatzikin jag åt förut till maten. Men gott var det så det var det värt! Det är mest Jens som måste gilla läget lixom för han åt ju ingen vitlök så det är ju bara jag som stinker, synd! Godnatt och sov så gott. Slänger nog in ett inlägg i morgon under dagen i mina pluggpauser som jag känner på mig kommer bli ganska många. Nej Malin, skärpning!!