En mysig måndagskväll


2010-05-31 21:58:12

Halloj.  Efter en hel dags pluggande och kvällsfodring på det känner jag mig ganska trött och seg i huvudet. Sitter här nyduschad och ska snart få krypa ner med Jens i sängen. Vi tänkte se en bra film faktiskt! Så himla skönt att man har pluggat redan och känna att man verkligen kan unna sig en bra film och mysig kväll med älsklingen. Jag skulle kunna plugga mycket mera, men hallå, man måste ju få lite space annars blir man ju helt körd i huvudet och då kan man ingenting tillslut ska man har pluggat på. Jag känner att det är mycket mycket kvar att lära sig men det känns ändå som jag har kommit en bit på väg i allafall och det är ju alltid något.
I morgon blir det plugg i hop med några från klassen på förmiddagen så det känns bra. Då kan man bolla lite mellan varandra, det är skönt. Tänkte sitta mellan 8-14 sen blir det att åka hem och ta hand om hästen, han kommer lite i skymundan lite just nu känner jag så i morgon ska jag änga någon timme extra till borstning och mys. Tänkte ta ett dressyrpass också. Han fick skrittas i dag stora runda i dungen, barbacka. Det var mysigt!

Det var tänkt att åka till strömsholmstävlingarna i helgen men jag har insett att det nog inte hinns med tyvärr. Tenta på fredag, astrött på fredagskvällen, stalltjänst på lördag och arbetsdag på söndag och ridlärare på eftermiddagen. Så jag har visst fullt upp ändå. Så det var ju synd att jag inte kan åka på det tyvärr men så kan det va. Var ju iallafall på Norrköping horse show i går och det var kul att se. Fina hästar och trevligt sällskap, kunde inte bli mycket bättre. Strålande sol på det också och rosa axlar på kvällen, haha.

Nu har jag inte tid länge, Jens har startat filmen så bäst att skynda!

Godnatt mina vänner och ha en bra i morgon!


Laddar upp för en toppenkväll!


2010-05-29 18:53:37
Förhoppningsvis kommer det bli en kanonkväll i kväll! Sitter just nu hemma hos Thess och Alex och förfestar lite. Jens är och hämtar Alex på jobbet och Thess sitter här och gör i ordning sig. Vi ska snart ta tåget till Linköping för att träffa några lumparkompisar och sedan ska vi går ut! Det blir nog kanoners (:

Har tränat för Carina i dag! Det gick bra, fick mest skit för min sits men det är väl som vanligt. Figaro var fin i allafall och det känns som att det är huvudsaken faktiskt! Sen att jag är halvt invalid i kroppen men ryggont och stel i axlarna är en annan femma!

I morgon blir det nog en tripp in till Åby och kolla dresseyren! (:  Sen ska Figaro få hoppa med. Han ska ju få vara med på klubbcupen och hoppa, men INTE med mig på ryggen som tur är, haha. Det blir nog bra det där!

Nu ska jag gå och öppna en cider till! Ni får ha en toppenkväll!

vill du gå på lina, titta inte ner


2010-05-29 08:39:04
Godmorgon! Min älskling har alltid (inte) sådan kolla ♥ Så i dag har jag gått upp ungefär 1 timme och en kvart för tidigt för hans skull. Tåget kom visst in en timme senare än vad han trodde, han hade visst inte kollat på biljetten utan gissat en tid. haha, bra. Men nu sitter jag här i stället, bloggar och lyssnar på musik. Har även hunnit byta lakan i sängen så det är lite fräscht tills vi sa sova där. Ska snart äta lite frukost också.

Klockan 14.15 ska jag träna för carina, och det kan jag lova var ett tag sen.. har inte varit med på 3 ggr tror jag så det är verkligen på tiden. Har ju tränat för Agge nu rätt mycket och det ska jag fortsätta göra. Så i höst tänkte jag träna för båda! Agge 1 gång i veckan och carina varann vecka. Det tror jag blir bra! Min häst är väldigt söt, det har hänt så mycket med honom. Så himla kul det känns! Räcker med att trava fram och köra lite öppna i det så är han loss sen och trampar på med bak. Dock var han väldigt trött i går så han var lite kort i v.bak. Hoppas bara han inte är trött i dag. Gjorde en rejäl strech på honom innan jag gick hem i går.

Hoppas bara det kan bli lite fint väder, var ju så skönt i går ett tag. Satt ute i bikini på baksidan i 2 timmar!
Men nu ska jag äta frukost, sedan är det dags att bege sig mot stationen i norrköping och ge min älskade en stor kram.

Ha en bra dag mina vänner!

Better things to do


2010-05-28 14:34:36
Nu har jag hunnit äta och även suttit i solen en timme. Insåg att jag inte hade någon solskyddsfaktor hemma så gav mig ner till apoteket och handla men lagom när jag kom hem fick solen i moln, haha! Men nu verkar den vara tillbaka igen. Aja, ska i allfall klä på mig stallkläder och kila upp till hästen, är helt säker på att det kommer bli grymt varmt i dag när man ska rida. Lektionerna lär ju vara i paddocken så får väl bli ett pass i ridhuset, fast kanske skönt det eftersom det är varmt och flugorna lär vara framme! Bye sålänge ♥



Gasutbytet sker mellan kapillärnätet och alveolerna.. bla bla


2010-05-28 12:06:47
Fan så mycket plugg jag har att ta tag i. Just nu känner jag inte alls för det. Vill hellre gå upp till stallet och ta hand om min häst! Sitter bara och tänker på att Jens kommer hem i morgon och hur mycket jag längtar efter honom. Jag behöver någon som kan heja på mig inför tentan och då är det bra att han kommer hem (:

Nu har jag gått och blivit snygg i barret igen, känns mycket fint! Kalasnöjd! Och det är ju alltid skönt när man känner så efter att ha varit hos frissan.

Pluggade hela dagen i skolan i går med några från basgruppen, fick ut väldigt mycket faktiskt, speciellet vart gasutbyteet sker, haha. Dock hade jag behövt plugga hela kvällen i går, men det gick visst inte, hmfh. Vad kan det berott på? Fick ju i allafall datorn fixad och det är jag evigt tacksam för men jag hade faktiskt behövt plugga som jag sa. Aja, jag får plugga hela dagen i dag i stället. Jag tror inte dom som inte har den här tentan fattar hur mycket det är att nöta in i hjärnan och att det behövs mycket tid för att klara det.

Nu ska jag äta lunch, hotta räker och pasta! Hörs senare ♥

Dags för uppdatering..


2010-05-26 18:49:24
Oj, det var visst superlänge sedan jag skrev något här märkte jag nu.. Sitter ju med min sprillans nya dator nu så i framtiden kommer jag nog blogga lite mera (: Kanske till och med när jag är i skolan!

Det har nog egentligen inte hänt så mycket på sista tiden faktiskt. Sedan jag bloggade senast alltså.
Jens muckar om 15 dagar och det är helt sjukt! Tiden har gått så himla fort. Hela 15 månader.. Jag minns när jag lämnade honom första gången på tåget, det var så sorgligt! Men sedan insåg jag ju hur tiden sprang i väg..
Just det, jag har varit på bal uppe hos honom i Arvidsjaur också, det har jag inte berättat! Det var verkligen en upplevelse som inte kommer glömmas. 14 timmars bussresa upp och 14 timmar hem. Det var fint! Jag hade i allafall en underbar helg! Kanske att jag lägger  upp bilder senare.. Men jag vet inte om jag ska lägga in massa gammalt på den här utan bara nytt, att jag har kvar gamla bilder på den andra datorn. Annars kan jag ju lägga in bilder här från den datorn, smart Malin! :p

Måste sätta i gång med pluggandet, har medicintenta nästa vecka! Sista innan sommarlovet, så det är bara att ligga i och tänka att sommarlovet kommer när man har skrivit klart den nästa fredag!

Ska lite mat nu sen måste jag upp en sväng till stallet och skritta på pollen! Vill inte rida så hårt i dag eftersom jag inte mått så bra. Hörs senare!