Jobb jobb jobb


2010-07-31 11:57:06
Snart dags att gå till jobbet igen. Går 13-20:30 i dag, och efter det ska jag träffa Felicia (: Mycket efterlängtat! Men innan det ska jag somsagt slå ihjäl 7,5 timmas jobb.

Har inte uppdaterat på länge nu, hänt ganska mycket sedan dess. Figaro har fått nytt hem, han står på smedby gård nuförtiden. Trivs väldigt bra. Jag har också varit på kliniken med honom, pga hältan. Han har blivit sprutad i höger fram knä. Så nu rider jag ingenting, har typ abstinens men vad gör man? Typ går och väntar på bättre tider eller något. Men inte så mycket att göra åt som sagt.
Jag själv har också varit hos naprapaten två ggr denna vecka för att min rygg inte mår så bra. Och efter det mår jag inte heller så bra i psyket (eller hur man ska säga), naprapaten sa nämligen att ridning inte var så bra för mig, att min rygg skulle må mycket bättre av att jag började träna i stället regelbundet och musklade upp ryggen. Jag är så rak i ryggen, har knappt något svank. Och då belastas ryggen mycket mer när jag rider än om jag skulle vara mer svankad. Så just nu har jag ganska mycket att tänka på, hur jag ska göra framöver. På något sätt känner jag ju ändå att ryggen går före, jag är ju ändå bara 20 år. Vill ju inte vara paj i ryggen när jag är 35-40 år lixom.

Nu måste´jag iallafall göra i ordning mig för jobbet och fixa matlådan. Ha en bra dag! Ciao


Länge sedan sist..


2010-07-21 10:53:01
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Har jobbat förfullt så jag har inte riktigt haft den tiden. Så det får bli lite inlägg när det passar lixom. I dag ska jag i allafall träffa Thessan, hon är påväg ner till mig nu (: Har saknat henne väldigt mycket. Känns så himla kul att ha lärt känna henne, känns som vi förstår varandra väldigt bra! <3 Men nu ringde hon, så hon är på ingång!

Ha en bra dag mina vänner, (:

Tisdag


2010-07-06 21:46:38
Varför är allt som är onyttigt så jävla gott? Det är en fråga som jag väntar att få svaret på. Just nu sitter jag nämligen med en påse lantchips och lite dip bredvid mig. Det här håller inte, verkligen inte. Jag vet inte vad jag ska göra åt mig onyttiga begär. Tur att jag har häst så att man får någon motion i allafall. Bestämde med Ida i dag att vi skulle springa på torsdag med.

I morgon kommer Evelina till lilla sörping och ska hälsa på mig. Det ska bli väldigt mysigt. Vi ska gå till smultronstället och käka massa glass (men vafan, där har vi onyttigheterna igen!). Det var ju ett bra tag sen vi sågs. Hon har hunnit med på Grekland och Berlin och jag har bara hunnit med att sluta termin 1 och börjat jobba. Det ska somsagt bli väldigt trevligt att träffa henne igen!

Både i går och i dag har jag haft koncentrationsträning/dressyr med Figaro. Vi har ridit dressyrpass till världens ände och tillbaka och jag kan säga att det var väldigt givande för båda. I går gick han knappt i form pga allt annat som var så intressant men han flyttade ändå på benen dit jag ville att dom skulle flyttas. Men i dag så var han bara lite okoncentrerad första biten så jag red tempoväxlingar i alla gångarter hela vägen och på tillbaka vägen var han riktigt fin och kunde tillochmed länga stegen en aning. YES! Så det får bli vår nya träningsmetod, dressyr ute i det fria helt enkelt!

Nu kommer Jens så då ska vi åka ut till honom och sova där i natt, han behöver nämligen låna bilen i morgon till jobbet så jag offra mig att sova hos honom ;) trots att jag kände att jag gärna ville sova i min säng. Men hejdå! PUSS!

Bad, bad, bad..


2010-07-05 23:33:08
Jag är så sjukt dåligt på att hålla i gång bloggandet känner jag! Nu måste jag verkligen ta tag i det här. Jag skyller på jobbet, det har verkligen kommit i gång nu. Har jobbat sen i fredags och jobbar i sträck fram till fredag denna vecka. Ledig i helgen. Och nästa vecka går jag sex dagar och veckan efter det med och även veckan efter det också. Jobb, oj så mycket jobb. Men då blir det pengar. Och det gillar vi!

Känner att det här inlägget vart väldigt tråkigt men så är jag väldigt trött i kväll också. Återkommer i morgon!



Min snygging! Håller på att sätta i gång på allvar nu igen med Figgelito, känner att jag varit ganska layback på sistone, det är nog värmen. Men snart blir det ju flytt så då vill jag att han ska vara fräsch och i gång (: