godmorgon


2009-07-31 09:08:41
hej, malin heter jag och jag är inte pigg i dag. börjar jobba halv tio så var tvungen att gå upp. men i dag jobbar jag bara till fem sen är jag ledig i kväll och i morgon och då ska jag och felicia till sharpman och shoppa. det ska bli mys. vi tänkte ta med oss lite matsäck om det är fint väder, annars får vi väl stana på donken i linköping eller nått, hahaha. återstår att se.

i gårkväll var det segt, kom hem halv nio och var inte speciellt trött. ville bara sova så jag kunde vakna i dag, men jag fastnade här i stället. jag tycker nämligen inte om att sova ensam för dom som inte vet. men jag somnade rätt fort ändå när jag väl gått och lagt mig, så det var skönt. tur det, annars hade jag väl dött eller nått.

snart ska jag färga håret igen, men det blir nog efter min och felicias resa. nu ska det bli ännu rödare :D jaaa, sånt är kul. möjligtvis att jag har i lite brunt för att det ska sitta kvar lite längre, men vi får se. mia kan det där, jag litar på henne.

nae nu ska jag ta bilen till jobbet, herrå.

hej och goddag


2009-07-30 21:42:44

opepp är verkligen rätta ordet nu. har fan känt mig så i flera dagar nu, skitsegt. men det är tur att jag har jennie på jobbet i allafall som uppmuntrar mig lite :) tror det beror på att jag känner mig lite ensam nu när mamma och pappa är borta ett tag på semester + att jens är upp i intet och hurtar. det är nu man märker att man verkligen inte är någon ensamvarg, jag vill inte vara själv, men det är jävligt nyttigt.  det är lite skillnad nu från förr kan man säga. och jag menar inte att det är något negativt snarare jävligt positivt, mår så himla mycket bättre nu. ärligheten varar längst, så är det verkligen. nu behöver jag inte vara orolig längre oh gå runt och inte veta vad som pågår, vad som är sant eller inte,  det är så skööönt - det är jag tacksam för.

har precis pratat med älsklingen i telefon, nu är det fält som gäller för honom så nu kan vi inte höras på några dagar.. tråkigt, men sånt är livet. är i allafall ledig hela nästa helg då han är hemma permis. det ska mys. <3

nu ska jag bre några mackor och sätta mig framför tv:n, sen sova.



saknar dig


2009-07-29 12:38:50
vill vara hos dig nu, bara hålla om dig för att jag älskar dig.

jobb och ännu mer jobb


2009-07-27 23:35:49
nu är det bara jobbet som gäller, jobbat i dag och jobbar även tisdag, onsdag, torsdag, fredag o söndag. ledig lördag i allafall och då bär det av mot sharpman med bästa felicia! <3 puss på henne! vi som förhoppningsvis åker den 16:e :D det ska bli så fettans najs så det finns inte! guuuuuh så fint. får se om det blir grekland, lutar åt det i varjefall!

men jag återkommer när jag har tid, i morgon är det personalfest hos mallan nämligen! godnatt

you are my sweetest downfall


2009-07-26 22:26:00

har gått över från lyssnadet på michael jackson till regina spektor. just nu spelas samson i högtalarna. det är en oerhört fin låt, från min sida.

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didnt mention us
The bible didnt mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first , I loved you first
Beneath the stars came falling on our heads
But they're just old light
They're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors and the yellow light
He told me that I'd done alright
and kissed me till the morning light the morning light
and he kissed me till the morning light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonder bread
and went right back to bed
We couldn't break the columns down
No, we couldn't destroy a single one
and the history books forgot about us
and the bible didnt mention us
not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first


heal the world


2009-07-26 21:24:00
mycket michael jackson nu. typiskt att man märker att han är så himla bra, som han verkligen var, nu som först. just nu sitter jag och lyssnar på i'll be there, den är fin. han har gjort många fina låtar!

förövrigt så är jag så jävla opepp på allt. jag hatar sånna dagar, men tyvärr måste man ju ha sånna i bland med. det är så himla onödigt att sånna dagar finns, jag vill vara glad hela tiden och bara le. men i dag ler jag inte mycket, snarare gråter jag nästan, varför vet jag inte - men det blir väl bättre när jag vaknar i morgon.  och sen var ju typiskt att jens skulle åka just i dag när man är allmänt nere, det gör det ju inte bättre direkt. plus att jag ska till jobbet i morgon och ha 5 arbetsdagar framför mig, ledig en och sen jobba söndag igen. JA, vad mycket gladare jag blev. men jag hoppas på att piggna till lite snart, älskling lova att han skulle ringa när han landat med planet och uppmuntra mig lite. utan honom är jag bara halv. jag älskar dig, you're the one that I want - uhuhu honey <3 ses nästa fredag, NÄSTA FREDAG - det är sjuuukt långt!! jag vill ha dig här nu. fast vi ska väl inte tala om lång tid eftersom att han efter nyår ska ligga inne i nästan 6 veckor.

äta bör man annars dör man - jag har inte ätit sedan frukosten i gårmorse, fattar inte att jag inte svultit ihjäl - menar, jag som jämnt äter. men i går hann jag inte, vi hade så mycket att göra under middagen på bröllopet så vi hann faktiskt inte, sedan jobbade vi ju där hela kvällen. och i dag gick jag och jens upp ur sängen halv två, jaja vi var trötta, sen sega vi framför tv:n och sen bar det i väg mot stan för att släppa av honom vid tåget.. nu är jag ganska hungrig faktiskt, ska nog ta och äta mammas köttfärssås med spagetti som hon lagade förut. sen i morgonbitti innan jobbet hade jag tänkt att ge mig ut på en liten springtur, måste ju passa på när jens är borta, kan ju inte bli sämre än han ;) han som bara blir biffigare och biffigare för varje gång han kommer hem, min lilla muskelknutte. man kanske skulle ta och göra lumpen, eller vad säger du felicia? ska vi inte söka dit? haha.

matdags, chip!



dålig uppdatering


2009-07-26 12:37:04
jag vet, jag vet men jag har haft lite o göra de sista dagarna (hm, ?) nae men jag har faktiskt glömt bort bloggen lite. jag har jobbat och stått i och i går var jag på bröllop. sjöng i kyrkan och sen serverade jag på kvällen på festen. jag och victor var i allafall kungar i köket, haha. inget snack om saken lixom. barapapapapa, lala. det var en väldigt bra dj må jag säga, dock dansade jag inte så mycket som jag velat gjort, hm. vad berodde det på? men det lilla jag dansade i allafall var kul.

i dag blir det lugnt, ska upp stallet sen och ta hand om figaro.. jens åker tillbaka i dag igen. nu kommer han att vara borta en mycket längre tid. tråkigt, men vad ska man göra? veckan som kommer ser jag inte fram emot. mamma och pappa åker på semester och lämnar mig ensam hemma, måste jobba hela veckan. usch, det är inte kul. jag fick nog i fredags, jag fick bara nog. det var mig en jävla tur att jag var ledig i går och i dag så jag kunde ladda om lite, annars hade jag nog inte pallat. men nu är det bara tre veckor kvar, sköööönt.


it's true, we make a brighter day, just you and me


2009-07-22 21:59:59

grillad lax med färskpotatis var inte helt fel för min lilla mage. käkade precis och nu vöntar lite efterrätt.

jag ska faktiskt erkänna en sak.. vi gick aldrig ut i går, utan vi gick ut och gick i morse i stället. så dåliga är vi inte utan egentligen var vi bättre som väntade tills i morse, det tar mer med promenad innan frukost! haha.
och i morgon förstår ni så blir det ytterligare en promenix men med felicia den här gången. så jag ska faktiskt gå och lägga mig snart. ska föst upp och ta hand om hästen och sen kommer felicia 11! så det blir en tidig morgon för lilla mallan. men det är sånt som man får ta om man vill komma i form! 

dagen har annars sett ut som så att jag har jobbat hela fucking dagen, var inte roligt i dag. tråkig stämning, men som tur var ju maria där och livade upp det hela lite så det var bra i allafall. men det blev några timmar i allafall, 9.30 - 18.00.
men det var jättemycket på jobbet i dag så kassan är nog hög, kan tänka mig kassarekord i caféet i allafall. det är ju bra. skönt när det blir lite att göra.

nu är efterrätten klaaaar!!!! svull på malin, men vafan.


.. go go malin massa gooo


2009-07-21 22:24:22
nu ni, nu ska malllaaan ut och spring med sig systeryster trots att klockan snart slår halv elva! men det hindrar inte oss - vi är hurtbullar. i allafall i kväll :p hahaha.
kanske skriver en rad när jag kommer tillbaka om jag överlevt hurt-turen!

time for work


2009-07-21 12:44:14
i dag är det jobb som står på schemat, 14 - stängning.
får se om det är något folk i dag, inte sådär jättekul väder ute.

förövrigt saknar jag i hjäl jens, men nu är det bara 3 nätter kvar.
den killen alltså, muuuumma! <3


man kanske skulle skaffa sig lugg igen? vettifan.

rock'n roll


2009-07-20 23:00:12
som sagt per! vi måste rocka lite snart.. sjukt länge sedan nu tycker jag. lite spelningar i höst vore inte fel utan jävligt kul om jag får uttrycka mig. nöjet vore helt på min sida i såfall. övade med pontus i dag inför lördagen då bröllopet är. gick sådär måste jag säga, jag kan ju inte sjunga de där låtarn. helt fel tonarter för min ljuva stämma (skämt o sido), och det blir fel om man både höjer och sänker så jag måste köra i orginal tonart. ajja, det löser sig, det är väl bara stå o se glad ut, haha.

förövrigt har dagen varit väldigt skön. var i linköping en sväng med mamma och träffade syrran och ungarna, mys må jag säga. följde med tilda som skulle ta hål i öronen.. första gick bra men sen börja hon gråta, hon tyckte det gjorde ont. så det tog väl 20 minuter tills frisören fick ta andra. det är inte lät när man är liten,  hehe. men fint blev det i allafall, hon valde ut ett par serisrosa örhängen med pärlor.

pratade med älsklingen för ett tag sen och insåg redan att jag saknar honom fruktansvärt mycket och det har bara gått en dag! men så är det när man är så kär att det pirrar ända ner i tårna, hihi. han kommer ju hem igen på fredagkväll. och så ska vi på bröllop på lördag och så. det ska bli väldans mysigt!

sängen väntar, godnatt.

underbara du


2009-07-19 21:13:38

jag hjärta dig. nu har jens åkt tillbaka igen. känns skit faktiskt, har varit så jävla mysigt att ha han hemma. men han kommer ju i allafall tillbaka på fredag igen. jag fattar inte att tiden går så himla fort hela tiden. de här 3 veckorna har ju bara pyst i väg som ett kanonskott. känns som det var i går jag hämtade honom vid tåget.. men det var 3 veckor sedan.
kommer sakna ihjäl mig. vet i allafall att jag har världens bästa pojkvän, finns ingen bättre än honom.

har precis lyckats att få i gång spotify, skitbra. finns ju jätte musik ju. det är kul.
jag som hade tänkt att gå en promenad i kväll men jag stannade inne. alldeles för rått ute plus att det regnar med. haha men jag har i allafall köpt mig en träningsdagbok nu som jag ska skriva i och planera min träning. känner mig aspepp om jag ska vara ärlig, bara hoppas att det håller i sig nu, vill verkligen komma i gång!

men för att byta samtalsämne så har gb-katalogen kommit, hahaha dikten var jävligt kul faktiskt.

Vurre på shell och burna med bilen
Med olika hårfärg håller hon alltid stilen
Sörpings-tjejen som rockar fett
Inte så bra på matte
men kan i allafall ett + ett

i morgon blir det stan med mamma. måste köpa mig ett par jobbarskor med lite rejäl sula, får ju så fruktansvärt ont i ryggen efter en dag på jobbet. sen ska jag försöka hitta något att ha på mig på bröllopet som jag ska sjunga på. funderar på att ta tränklänningen jag hade på syrrans bröllop. typ ta av den en bit och sätta dit en svart underkjol och sen bara ta den korta glansiga jackan över eller nått. det tror jag faktiskt kan bli bra. känns lite onödligt att köpa en klääning för bara ett tillfälle, jag menar, jag använder ju aldrig klänningar.

nu ska jag öva för kärlekens skull och kärleken förde oss samman. ska träffa pontus i morgon och öva lite :)



hemmakvällar


2009-07-18 20:41:22
det är fint det. sitter just nu hemma och väntar på efterrätt, har nämligen jens mamma och hennes sambo här. har käkat lite gott och väntar som sagt på efterrätt. ska egentligen gå ut till köket och fixa med jordgubbarna men jag fastnade lite här.
har varit i sturefors hos syster över natten med jens. mycket trevligt initiativ tycker jag. åt och drack gott, lekte med barnen och hade det allmänt trevligt :) sånt gillar jag. och i dag åkte vi e sväng över norrköping, ingelsta, och kollade lite. ville nämligen åka förbi avantia och kolla lite. köpte mig ett par ridhandskar och så.
ska äntligen till stallet i morgon efter några dagar hemma. har inte vågat rida sen jag ramlade av i fall det skullle göra ont och så med nacken. men i morgon får det bli en ridtur tror jag. nae nu ska jag inte sitta här och vara osocial.


en mysig kvällspromenad


2009-07-16 21:21:13
ja, det har jag precis varit på. en mysig kvällspromenad.. tillsammans med älsk, mamma, pappa och olle. gick ner och tog en glass på konfekthörnan och sen gick vi en sväng längs kanalen.
ska snart bege oss hem mot kulltorp, men ska nog ta en dusch först som jag väntat länge på. lite uppfräschning skulle nog inte sitta fel nu. haha, det blir svettit på jobbet när solen gassar.

see you later aligator.

som en boll kommer jag tillbaks till dig


2009-07-16 17:16:38
gummiboll, kommer jag tillbaks till dig.

då var man tillbaka på jobbet igen efter 2 dagars sjukskrivning. var ganska mycket att göra i dag, runt 160 st lunch. skönt när det rullar i gång lite, dagarna går så mycket fortare då. jobbade 09.30 till 16.00 i dag, alldeles lagom. men jag hade ställt in mig på ett heldagspass, öppning till stängning men chefen tyckte jag inte skulle anstränga mig så mycket med nacken. så det blir heldag i morgon i stället. eller öppning till 18.00 ungefär sen blir det en sväng till sturefors med jens.

time for icecream!

vill ni veta en sak..


2009-07-15 22:01:56
 ..att jag och felicia gick en promenad på 2 timmar! ooo goo oss. gick 210:an och svängde av mot mariehov och sen tog vi kanalbanken hem igen. men nu är vi trötta, sitter här i soffan med datan i knät och felicia spelar guitar hero ;)
kan berätta att när vi gick längs vägen låg det en grävling längs vägkanten, död. så äcklig den var, fy fan. men vi tog oss förbi den, först bakade vi och skulle vända men det gjorde vi inte sen. haha. grävlingar är ju så farliga menar jag.. dom kan ju klättra i trädena, eller hur felicia? haha, internt skämt sen let's dance.
nu vill felicia att jag ska fixa i ordning hennes blogg. så ska hjälpa henne med det :) sen blir det nog faktiskt att åka hemåt, ska upp och jobba i morgon, heldag. från öppning till stängning. jäääävligt segt. hoppas bara att det går med nacken och axeln.. kan vara så att det blir lite svårt att kula glass coh gå ut med drickabrickor. men det tar vi då.

powerwalk


2009-07-15 17:32:47

nu är det powerwalk som gäller TROTS regnet :D go feffe och malin.


.. go malin


2009-07-15 16:20:43
jag vet att jag har uppdaterat dåligt men det har hänt mycket nu på senaste. i går föll jag av hästen och gjorde en repris och landade på huvet så det var akuten för mig.. fick göra en skiktröntken över nacke och rygg men som tur var, var det inget fel på skelettet. jag har fått en rejäl streckning i nacken, en blödning skulle jag tro, så det blir vila för mig ett tag. doktorn tyckte jag skulle sjukskriva mig i fem dagar, men aldrig, det har jag fan inte tid med. haha, så i morgon blir det jobb igen. mår faktiskt mycket bättre i dag och ännu bättre om jag får smärtstillande. men så var det med nu, nu är jag tillbaka igen. tackar älsklingen som följde med mig in och var med mig hela tiden, hade aldrig stått ut annars.  du är bäst, ja så är det faktiskt.

- skulle du vara mer kär i mig i fall jag hade hans röst (elton john)?
- nej, det skulle jag inte. jag tror inte man kan vara mycket kärare än vad jag är!
jens hjärta

dagen ser ut som så att jag snart ska ta mig upp till stallet och träffa felicia. sen blir det powerwalk i kväll i sörping med henne. vi ska skriva nytt kontrakt tänkte vi. det förra höll vi ju inte så värst bra om jag inte inns fel. haha, måste fasen börja röra lite på mig nu. och nu har jag ju faktiskt en stolpe på mig eftersom att jag måste hålla nacken i rörelse så att jag inte blir stel för då kan det försämras mer. så nu har jag bestämt mig för att ändra på livet lite.


snart är bröllopet jag ska sjunga på, redan om 1,5 vecka. måste ööövaaa, massor! ska träffa pontus på söndag eller måndag för att öva igenom låtarna. för kärlekens skull & kärleken fördeoss samman. skitsvåra låtar att får snyggt. det känns lite jobbigt, man vill ju göra bra i från sig lixom. och nu när jag inte sjungit eller hållt i gång rösten sedan jag tog studenten så känns det lite extra knivigt. förde sjöng jag varje dag för att jag inte skulle säcka i hop. nu har jag inte sjungit på 4 veckor... tänkte gå ner till pianot nu och öva lite. det är ju uppsjungningen som tar så lång tid. aja, coming back later.

attans ..


2009-07-13 00:15:28
.. så trött jag är. jag tror sängen kallas såhär efter 9 timmars jobb och kortspel med mamma och pappa. även ett par cider slank ner. nu är jag trött och vill sova.

helt okej jobbdag ändå.. fattar inte att folk går och käkar när det spöregnar, vi hade fan 190 mat i dag. bra det! men är det semester så är det. man måste ju passa på tänker väl en del. haha. och i morgon är det jobb på shemat again 9.30 - 16.
och på kvällen, yippi, då är det jenstime som gäller. för då kommer han äntligen hem. ska nog förmodligen till pontus några timmar först och träffa gamla klasskompisar, mys. godnatt ..


worktime - sådär kul


2009-07-12 13:26:39
jobbet kallar 14 - 22. pepp är ju fel ord att säga.
men pengar kallas det tror jag ..
i'm coming back later.

landet har sin charm


2009-07-12 11:46:16
precis hemkommen från kusinens landställe som ligger ut mot södra finnö. haft det jättemysigt och roligt. i gårkväll grillade vi och spela yatzy och snacka massa massa. det var trevligt. har inte varit där ute sen jag var typ 8 år, så det var verkligen på tiden. bilder läggs in senare pga att jag inte har något minneskort..

i dag är det jobb som gäller .. ska ringa dit snart kolla om jag ska komma in två eller fyra. i dag är det ju lite varmare så man hoppas ju på att det ska bli lite mer att göra. dock lär det ju fortfarande vara översvämmning på golfbanan tyvärr.

saknar min underbara pojkvän massor, som tur är kommer han hem i morgon :) då ska jag pussa på as hell. muuums!

JENS ♥ MALIN

hej hallå ..


2009-07-11 12:29:04
inget jobb i dag. blev bortringd på grund av vädret.. känns segt för jag vet inte vad jag ska göra. kanske skulle åka in till stan och köpa ett minneskort till telefonen, för jag har nämligen märkt att jag inte kan lägga in något från telefonen eller till telefonen för att det inte finns något minneskort i..   hm, kasnke skulle åka in då. måste till stallet också, men det får vänta.





brum .. brum


2009-07-08 22:55:15
helt slutkörd efter två ridturer.. först figaro som var helt sjukt fin i dag. sen fick jag reda på efter att jag hade ridit att cathrine hade ridit i går och i förrgår ;p så det var visst inte så konstigt. han ska få ta det lugnt i morgon och så ska jag rida för cathrine på fredag! det ska bli kul. så himla roligt nu när han är i gång så man kanske kan ta sig och tävla.
efter att jag red på figaro så vart det leffes tur. feliia mådde inte så bra i dag så jag fick ta hand om han i stället :)

nu sitter jag här igen vid datorn och hade tänkt att gå och lägga mig snart. pratade med älsklings-jens för en stund sen. han som är i paris och göttar sig. skulle inte vara helt fel att vara där nere i stället för o jobba. men jag ser fram emot nästa år i stället när han muckar, för då ska han och jag i väg någonstans tänkte vi, vet dock inte vart än men det är ju ett tag kvar som sagt, hihi..   det är helt sjukt vad jag tycker om den killen - han är det bästa som har hänt mig kan jag lova!




lite sol skulle ju inte skada nu när man äntligen är ledig. men naerå, regn fick det bli. yes

raggadich ..


2009-07-08 11:54:46
för en gångs skull känner jag mig ganska pepp. jag har nämligen hunnit med att städa rummet och tagit fram lite prylar som pappa ska få hjälpa mig med att sätta upp i kväll på väggarna. för er som inte har varit hemma hos mig på länge så är det så att jag har målat om rummet från gult till vitt. så nu har jag bara svarta möbler emot de vita väggarna, och för att pigga upp det lite så har jag använt gröna detaljer.   var på ikea med syrran för någon vecka sen och då köpte jag en grön lampa, två gröna kuddar, gröna värmeljus och en smal hylla som man kan luta tavlor emot. kan nog bli riktigt mysigt när jag får allt på plats!

har precis insett efter en timmes letande att min kameraladdare är borta - skit, det är ju inte direkt första gången ..
hade ju velat tagit lite bilder på rummet och så, men det kanske blir när nya mobben kommer ;)

jag har inte bara städat rummet i dag.. jag har även sorterat och rensat bland alla tusentals bilder på datan. nu har jag varit så duktig att jag fått ner allt i 10 mappar så nu vet jag vart allt finns! yeees.



tv'n kallar, nu blir det film för min del. älsk och jag köpte 2 filmer i går, hann bara se en innan vi somnade. och älsk som förövrigt sitter på planet påväg till paris nu. hoppas han får det bra. längtar redan till måndag då jag får träffa han igen.
jag älskar honom.

the guardian
never let go - bryan adams



fetingpuss


2009-07-08 09:14:54

JAG ÄLSKAR DIG <3


tisdagkväll


2009-07-07 22:26:56
har precis beställt en ny mobiltelefon! det fick bli en samsung touchwiz :)
nu ska jag sätta i gång filmen igen som och jens håller på att se, ocean's twelve.

kulltorp


2009-07-07 17:21:57
eviga regn, kan det inte bara sluta upp och regna.. jag vill ha soool, massor utav soool. sitter hemma i kulltorp hos jens. ska nog åka hem till mig vartefter. jens åker nämligen till paris i morgon med victor. kul för dom ;p själv ska man jobba 7 heldagar i princip, förhoppningsvis lite ledigt i allafall.
i morgon tänkte jag vara lite kreativ och baka äppelmuffins med kanel, vart så himlans sugen på muffins. helt sjukt.
nu ska jag lägga mig bredvid älsklingen som ligger och halvsover i sängen.    






mallaaans


2009-07-06 19:21:49
jag har faktiskt gjort en ny blogg. kände att jag ville börja om lite, stog bara massa gammalt i förra och den tiden är förbi.
det värsta är att jag inte lyckas så bra med designen, får det inte riktigt att fungera. får ta och ringa min käre vän julia och be om hjälp :)