BIA-mätning


2011-03-29 14:42:28
Ja, precis! Ska träffa Åsa klockan 16.30 på träningsverket för att göra en sådan. Det blir spännande att se vart man ligger på "staplarna" med fett, muskler, vätska osv. Och framförallt att jag ska få kostråd! Som jag har längtat, orkar inte med det här mer. Nu är intaget av socker minimalt men vad fan ska jag äta? Efter träningen? Till lunch? Till middag? Det är en hel vetenskap! Jag vet i allafall att jag får i mig en väldigt bra frukost varje morgon. Och det är väl ändå det viktigaste målet på dagen?

Och nästa vecka startar styrketräningskursen! Hoppas verkligen att den blir av och det är många som har anmält sig för annars kommer den i att starta tyvärr.. Men om den gör det så blir det i såfall 8 veckors intensiv träning med 3 st PT-träffar i veckan! Helt underbart! Känns mycket bra inför sommaren!

24 Mars


2011-03-24 20:13:28
Hemkommen efter två pass på verket. Step up och funktionell styrka fick det bli dag! Det var skönt att få ta i lite. Jag ska vara med på en 8 veckors kurs i styrketräning som startar vecka 14. Och på dom 8 veckorna ska jag få 24 timmar med en PT. Så tre dagar i veckan kommer jag ha en som står och puschar på mig under min träning! Och sen är det en gruppträff där man får kursmaterial för kost osv och där man diskuterar och så. Jag tycker det var ett superbra pris på kursen så det fanns ingen tvekan att hänga på. Dock kommer jag var uppbokad ganska mycket så jag kan nog inte jobba lika mycket just då. Men det tycker jag är värt för en sund och välmående kropp som jag förhoppningsvis kommer att få :))

Nu ska jag ta en dusch och sen hänga upp tvätten och efter det blir att åka till Kulltorp för pojkvänsmyyyyys.

24 Mars


2011-03-24 13:08:16
Det är en sån skön känsla när man sitter här och är färdig med frukost, dusch, påklädning och färdigblåst hår. Nu behöver jag inte hela tiden tänka "just det, kanske bäst att göra i ordning sig" utan nu kan jag bara göra vad jag vill, haha. Underbart det där.

I morgon kommer ju lönen, så jag och Jens tänkte faktiskt åka in till stan. Och vi lär ju inte vara själva någonstans men om man åker tills det öppnar så är det nog okej med människor. Var inne i Hageby en sväng med mamma i tisdags och jag tycker det är riktigt bra där faktiskt. Uppläggen med kläderna i butikerna är bättre, man hittar bättre. Finns jättemycket fint på Vero moda t.ex. och där brukar jag nästan aldrig handla. Men i tisdags fick jag med mig tre stycken tröjor och tre par trosor. Hoppas vi kan åka till Hageby i morgon med. Mamma fyller år på Torsdag så ska passa på att bli klar med presenterna till henne i morgon :)

Nu ska jag plocka i ordning lite, sen sätta mig vid pianot! För en gångs skull så har jag sjungit upp i dag!


Jag saknar Italien och Rom.. Vi hade det så mysigt, jag och Jens <3

24 Mars


2011-03-24 11:28:06
Varför tar man inte bara och går upp när man vaknar första gången i stället för att ligga kvar, somna om och sedan vara skittrött i stället? Hade en jättemysig morgon med Jens innan han skulle åka i väg till jobbet vid halv nio, då var jag jättepigg. Men i stället för att passa på att gå upp då så låg jag kvar och självklart somna om till halv elva!! Inte okej. Och nu är jag jättetrött. Men har i allafall hunnit med att avnjuta en god frukost nu innan det är dags för duschen.

Joel kommer om ett par timmar för lite rep! Och det är så kul, äntligen säger jag bara! Att man har kommit i gång igen och det roligaste är att man har hittat en sångpartner och att det är en manlig sådan. För man kan göra så mycket mer, och kvalitén kan bli så mycket bättre. Det är absolut jättesnygg med två kvinnliga röster tillsammans med, men det är svårare att hitta någon att sjunga med då, där rösterna passar. Och sen är jag väldigt svag för mansröster, om jag fick väjla skulle jag vilja byta kön bara för sångens skull.


Underbara onsdag!


2011-03-23 13:33:35
Ska strax ge mig ut på en härlig långpromenad. Men vart tog solen vägen undrar jag? I kväll blir det spinning och box på träningsverket. Jag är så inne i min träning nu och det är underbart skönt av vara i gång på riktigt! Ser verkligen fram emot resultat nu och hoppas det inte tar allt för lång tid. På tisdag ska jag träffa Åsa för en BIA-mätning. För er som inte vet vad BIA-mätning innebär så är det en mätning på kroppsfett, muskler, vatten och lite annat som man gör för att se vad det är för skillnad på de olika "staplarna" (Fett, vatten, muskler...). Och utifrån det kan man se hur man ska lägga upp sin träning och kost! Jag har verkligen ett mål framför mig och med den här BIA-mätningen hoppas jag på att kunna hitta den rätta och snabbaste vägen till ett bra resultat.


Den här underbaringen var jag barnvakt åt i går. Vi hade det jättemysigt hela dagen. Lekte med bilarna, kolla på film, tog en 7,5 km promenad i det vackra vädret och åt bullar. Hoppas på fler sådana härliga dagar med dig.

Ja, hallå ja!


2011-03-21 14:26:01

Äntligen fungerar det att blogga från pappas dator. Förstår inte varför det inte gick förut. Men jag kunde inte trycka med muspekaren på själva inläggsrutan (precis som när man ska blogga från iphone) utan var tvungen att "ändra redigerare" och det ville jag inte, för det blir inga bra inlägg då. Men det är ju tur att det har löst sig i allfall :))

Det har varit mycket som har hänt sedan sist. Tror inte riktigt jag orkar skriva om allting men det som är nämnvärt tänker jag skriva några rader om.

Har ju hunnit med en vecka i Sälen med min fina familj, systers familj och Jens. Det bästa med allt var att bara få komma i väg från vardagen och få tillbringa mycket tid med pojken min. Och jag har lärt mig att åka ännu bättre skidor, har ju gått lite hattit förr om åren. Men i år så, då gick det mycket bättre. Satsar på att åka nästa år igen men då med brorsans familj eller några kompisar. Kul att göra lite olika och åka med lite andra människor också.
Här nedan kommer lite semesterbilder från Tandådalen/Hundfjället:


Haha, inte den bästa bilder, men va fan..


Jens fick bära min skidor, jag orkade inte. Men vad har man inte pojken till?


hoppeliskutt!


Underbara Alvin och hans underbara moster ;))


... och hjärtat satt i halsgropen och Alvin skrattade så han nästa tjöt!


PUSS!