Sommaren 2010


2010-08-16 16:24:36
Ja, då börjar även denna sommar lida mot sitt slut. Jag kan inte fatta vart tiden har tagit vägen, redan 8 veckor jobbade på dalgården, hade sista dagen i går på sommarschemat! Men jag kommer vara kvar i höst som timvikare så det känns jättebra (: Personalen är toppen så jag har trivts jättebra. Och denna vecka ska jag gå upp en våning och jobba där, ska bli spännade och se hur det är! Så det blir nog toppen!
Jag är i allafall överlyckig över mitt beslut om att ta studieuppehåll, hade aldrig pallat med hösten annars med allt plugg som är och så. Så nu ser jag fram emot hösten (:

Skulle åkt till stallet nu efter jobbet men jag har sån frukansvärd mensvärk (på ren svenska)!! Så Jennie hjälper mig i dag och det är jag evigt tacksam för. Dom säger ju att träning är bra för sån värk så får se om jag orkar ta 40 min på crosswalken sen på träningsverket, men det får vi se.. Nu tänkte jag i allafall slappa lite i soffan framför OC! Sen blir det nog lagom att hämta Jens på golfbanan..

Ha en bra em/kväll!

En skön morgonpromenad...


2010-08-12 12:02:20
har jag precis kommit hem i från! Följde med Sanna ut på en timmas promenad, kan säga att det var svettigt. Det är ju så kvalmigt ute och varmt. I gårkväll åkte jag hem till Jens och sov här i natt, ville ju passa på eftersom jag är ledig i dag. Tänkte hitta på någonting, får se vad..

Jag har i allafall bestämt mig för att ta tag i livet (med tanke på träning och livsstil). Jag och Jens unnade oss en godispåse i gårkväll och jag kan säga att det var den sista på länge. Godis är inte gott längre, man tröttnar ju fasen efter 3 bitar! Då är det mycket bättre att svulla på nybakat i stället! Vet inte vad som är onyttigast egentligen? Kolhydrater som kolhydrater.. I godis är det i och för sig massa gelatin som inte är speciellt nyttigt. Men vettifan, bäst vore väl att sluta med på delar. Börja träna i stället och försöka äta lagom och helst ha ganska bra mattider. Det är ju inte speciellt lätt inte. Tanken är nu i allafall att skaffa träningskort på träningsverket till hösten! Måste tänka på min rygg också, tänka på vad naprapaten sa! Att jag måste träna för att den ska hålla, bygga muskler och träna på min hållning. Annars kan jag glömma allt vad ridsport heter och det finns inte i mina tankar nu att sluta rida, att inte få ha Figge, som jag verkligen har blivit helt besatt i de senaste veckorna! Sedan jag flyttade till smedby har han blivit en helt annan häst, han är glad precis hela tiden, öronen bara står rakt fram och han pussas och är jättemysig. Det gillar jag. Det är så det ska vara.


Jag lagar din mat..


2010-08-10 22:42:44
Pannkakor med sylt på!! Jag hade helt glömt bort den. Tittade igenom bilddagboken på gamla bilder och då hade jag skivit på en bild att jag och Felicia brukar hänga med pappas bil på fredagskvällarna och lyssnar på den :p haha old times!  Jag är ingen oxfilé-kille, kille om du trodde det eller, eller..

DU är det finaste jag vet


2010-08-10 20:37:37


Maximal otur..


2010-08-10 20:30:55
Godkväll på er! ♥ Vad styr ni med? Min dag har varit helt konstig, inte dålig, men planingen sprack lite.. Kan ju ta och berätta from the very beginning. Först jobbade jag 8-13 utan konstigheter, sen hade jag och Madde bestämt att vi skulle ses en sväng eftersom det var hundra år sedan typ och det gjorde vi inget konstigt med det. Sen var det meningen att mamma skulle hämta mig vid fem på Ekängen så jag sedan kunde åka till min häst och ta hand om honom men i morse säger mamma att hon ska åka och vara barnvakt åt Olof och Axel när Pappa och Daniel skulle åka på speedway och då har jag helt plötsligt ingen bil och bussen skulle jag inte hunnit ta för att klockan sju skulle jag träffa Felicia! Puuuhh... Hinner ni med? - I allafall, så då skulle jag ju inte hinna till stallet så då kunde snälla Jennie hjälpa mig att ta hand om pollen. Och lagom när jag ska göra i ordning en väska med kläder och nattprylar så ringer Felicia och berättar att hennes häst kastat av henne så det blev inte att träffa henne. Och då hade jag helt plötsligt hela kvällen på mig att ta hand om hästen men då var ju redan han klar, haha. Så nu sitter jag här alldeles ensam och har inget bättre för mig. Vilken dag!!!

Om mamma eller pappa hade varit hemma skulle jag åkt ut till Felicia i stället och sätt på film och så! Men lite svårt om man inte har bil eller skjuts så det fick bli en annan dag i stället. Skickade nyss i väg ett sms till Jens och frågade snällt om jag fick följa med honom hem efter att han tränat och det fick jag! Så nu ska jag snart packa en väska på nytt.. Antar att det blir en film eller två (:

Tycker i allafall väldigt synd om Felicia som ramlat av, aldrig roligt.. Eller i bland kan det vara det om det inte är så allvarligt, typ som när Malin Druid hoppar på Figaro, just ja, det är jag ja! Aja, nog skämtat om det, men i allfall vi får göra ett nytt försökt en annan dag med långpromenad, hästplanering och shoppingrunda! (: Det ser jag fram emot.

Nu ska jag packa lite och se om jag hittar några myskläder jag kan sätta på mig i stället för mina jeans som skaver.. Ha en fin kväll, möjligt att uppdaterar senare i kväll!

Vad händer för spännande i dag då?


2010-08-09 15:19:42
Ja, det kan man fråga sig. Känner att jag vill få ut något av dagen, slutade redan 12:45 lixom. Men men, har hunnit med en 30 min promenad i allafall och ska väl snart städa rummet med om jag orkar. Men jag antar att jag måste, för mamma ville tvätta i kväll och då är det ju bra om jag har sorterat mina kläder.

Väntar på att Jens ska ringa, se om vi ska hitta på något skoj eller om vi bara tar en slapparkväll framför en film eller så. Det är sånt som märks.

Blev inget stall för mig i dag, Mia fick ta hand om pollen i dag! Tror hon blev glad då jag såg vad hon skrivit på facebook haha. Hoppas han blir bra snart, eller rättare sagt, hoppas på att han går i genom på återbesöket för då är det bara att sätta i gång på riktigt efter det. Nu skrittar jag bara, eller mest går med honom. Satt på honom i förrgår och kände lite på han, dessvärre kan jag ju bara rida på rakspår så lite svårt att få igenom honom då. Men han ska egentligen börja travas nästa vecka men jag vill inte brådska i väg när jag ändå inte har någon tävling inplanerad så jag väntar med att börja trava tills jag varit hos Carina igen. Ska dit nästa fredag så det är bara att hoppas att turen är på min sida då!

Ska ta en dusch nu, hörs!

Gråa söndag, guu så kul!


2010-08-08 20:01:50
Nu är jag förbannat trött på detta väder, kan någon göra något åt det? Det vore snällt.
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering men det kan bero på att jag jobbar hela tiden, och då överdriver jag knappt. Jag är ledig max en dag i veckan och jobbar varje helg, det är fint! Fritiden försvann visst, synd.

Men nu har jag något att se fram emot, nämligen en resa till Rom med Jens. Mycket efterlängtat vill jag lova. Speciellt om vädret ska fortsätta såhär. Vi åker i allafall den 25 Augusti, v 34. (: Ska bli spännande att bli lite kulturell och gå och kolla på massa sevärdigheter som vatikanstaden, colusseum och operan. Jag tror det kommer att bli kanoners i allafall.

Nu blir det mat!