Jag vill inte ha feber...


2009-11-30 16:49:02
Och nu har febern kommit tillbaka igen, inte mycket men det känns verkligen i kroppen. Känns precis som om jag har influensa! Men det är nog över om några timmar, snart är det tolv timmar sedan jag blev sjuk.

Har precis haft ett välbehövligt samtal med Jennie! Aslänge sedan vi sågs ju. Men nu har vi i allafall planerat in ett datum. Är sugen på att se hennes nya lille häst ju, Tonic :) Får se om det kan bli då ju.

Nu ska jag ska ner och äta pizza med Maija och sen blir det stallet och rida om jag orkar, annars blir det bara borstning. Vi får la se som sagt. Hare bra sålänge, ciao!


Tänk när han var sådär fin, nu går det mest utför känns det som.
Men förhoppningsvis blir det Carina-träning på lördag! YES!

Someone New


2009-11-30 15:52:54

Nu är jag percis hemkommen från stallet, mår inte alls bra känner jag. Jag har ingen feber fast det känns som om jag har typ 39 grader eller nått. Dock har jag inte så jätteont i armen, visst det gör ont men inte så ont som alla säger och att man knappt kan använda den. Men det är väl olika från person till person vilka biverkningar man får! Det var värre i natt med värken plus att jag hade feber då med.

Nu hade jag tänkt att laga lite mat och sen krypa ner ett litet tag. Måste upp och rida på kusen sen med. Hur jag nu ska ha ork till det, men jag ska försöka i allafall!


underbara helg


2009-11-30 11:30:08

Hej och hallå på er! Jag har precis klivit upp ur sängen med feber.. Tog sprutan i går så det beror på det. Funderar starkt på att äta lite frukost, kanske åker ner och handlar något gott för till min stora förväning stod pappas bil hemma :o Han hade tydligen åkt in med någon av hans kunders bil. Skulle vara gott med nybakat bröd!

Min helg har varit både mysig och roligt. I fredags kom Jens hem, hämtade honom på station halv åtta så vi kom lagom hem till idol ;) För det går ju bara inte att missa, haha. Sen åkte vi hem till honom och sov där. På lördagen kom kidsen hem och skulle sova hos oss, så gick upp till stallet och gjorde en snabbvisit för sen skulle vi in till stan och käka och sedan gå på bio. VI såg på New Moon, väldigt bra enligt mig, Jens och Victor i allafall. Efter bion gick vi ut. Jag åkte till Madde och förfestade lite med henne medans dom andra gick ut och sen gick jag och Madde med ut, asroligt var det! Vi dansade tamigfan hela kvällen, vi vilade nog aldig mer än när vi gick på toa, haha. Ah, det får vi verkligen göra om! Palace nästa kanske? Ännu mer daaans.

I går var jag och Jens mest bakis så vi tog det bara lugnt innan han skulle till tåget. Jag var nere och tog sprutan, det gick ju jättefort, väntade i kö fem minuter tror jag. Efter att jag skjutsat Jens tog jag driven på Max, haha, fan vad hungig jag var. Sen var det bara att åka hem och sova en timme och sen ställa sig i duschen för att sen åka in och jobba på Carolas julkonsert. Gick bra, vet dock inte riktigt vad jag tycker om henne. Så jäkla självgod och överflödig. Menmen, alla tycker och tänker vi olika. Kul och se i allafall, julmusik är ju alltid fint.

Och nu sitter jag här och ska bestämma mig vad jag ska äta för frukost, skulle ju faktiskt kunna lyxa till det eftersom jag har bil today. Vi får se. Hörs!


Storstädning


2009-11-27 15:36:12
Blev precis klar med att städa huset - poäng till mig. Dock har jag mitt rum kvar men jag väntar lite med det för jag har tänkt att byta lakan och så och då vill jag vädra lite. Så jag tar det senare, ska till stallet först en sväng och spola Figaros ben och borsta lite. Var uppe i stallet förut och red och mockade. Det är skönt att ha det gjort kan jag säga, hade inte orkat rida nu.

I kväll kommer min pudding hem, ska hämta honom vid åtta på stationen. Sen blir det fredagsmys, me like.

Äntligen, i morgon blir det 'new moon'. Ska se den med Jens och Victor! Kanske även ska se den igen (haha!) med Jennie nästa helg, får se :) Men det ska bli kul att se den i allafall, har dock inte läst andra boken än. Läste ju första i Grekland och den var ju superbra!  

Nu ska jag byta om och gå till stallet, måste hinna klart innan mamma kommer hem för jag har lovat henne att följa med ner till Williy's och handla lite käk. Ungarna kommer ju hem i morgon så vi måste bunkra upp lite ;)

Chiphej!



LÅÅÅÅÅNGT HÅÅÅR! <3 GE MIIIIG!

My life would suck without you


2009-11-26 11:53:14
Märkte visst att det en vecka sedan jag skrev något här, fy Malin. Får allt ta tag i det igen. Tror det beror på att jag inte riktigt är nöjd med designen, skulle nog behöva göra om den lite om jag orkar. Men nu hade jag ju faktiskt att ge mig ut på en riktigt härlig långpromenad eftersom att det är så fint väder ute ju! Och sen hade jag också tänkt att städa garberoben när jag kom hem för att kunna lägga i mina nya fina kläder som jag köpte i stockholm i går! :) Så designen får helt enkelt vänta.

Veckan har gått fort tycker jag. I Måndags var jag först inne i stan och köpte present till Alvin sedan åkte jag över till dom och gav presenten, haha. Vi firade honom en vecka senare eftersom han var sjuk på sin födelsedag.
I tisdags så tog jag en promenad och sen gick jag till stallet och tog hand om Figaro och Leif. Hände inte så mycket mer den dagen. Och i går var jag i Sthlm med mammsen, MYCKET trevligt! Mycket inköp för både mig och mamma. Dock inte en enda julklapp som vi sa att vi skulle köpa. Vi shoppade till oss själva i stället, höhö.
Jeans, 2 paljettklänningar (eller den ena var svart med ett paljetttryck på), linne, cardigan, en annan tröja från bikbok och en annan tröja till från monki, en lång stickad tröja och 2 bh blev det. Så jag är fett nöjd. Dock hittade jag inga stövlar/skor som jag hade velat. Men jag har visst för smala vader helt enkelt, alla jävla stövlar är för stora i skaften, blää :( Så jag kör på mina gamla och satsar på att vaderna är större till nästa år!

Nu ska jag klä på mig och gå ut, hörs senare gott folk.

Always


2009-11-19 16:15:56
Mr Bon Jovi är en bra kille, jävligt bra faktiskt. Sitter och lyssnar på honom nu medans jag skriver blogg och spelar farmville.

Idag har jag bara tagit det lugnt med pappa. Skönt att ha honom hemma, blir inte så ensamt då! Vi bäddade ner oss i varsin soffa förut och såg på gamla inspelade program av dansbandskampen ;) Sen åkte jag ner och hämtade pizza till oss. Riktigt slapp dag vill jag säga. Men jag ska också tillägga att jag precis varit ute på en powerwalk så lite nytta har jag i allafall gjort! Och snart ska jag gå till stallet och rida på matcho, så jag är inte helt ute och cyklar, hahaha.

Föresten så har jag börjar att sticka på min halsduk, hoppas på att den blir bra! Valde en fin rosa färg, tänkte att det skulle passa bra till min jacka! Men jag är rädd att jag inte kommer bli klar till den här vintern ;) haha, jag är så seg tyvärr på det där med o sticka. Jag får ta och flirta lite med mamma!

Maybe I will update later, ♥

Vad ska man skriva här?


2009-11-17 23:29:18
Godkväll ♥ nu har jag suttit här sen halv tio typ och inte gjort något mer än att harva mina plantor på farmwille ;) haha, jag är visst beroende. ILLA!! Men jag kommer säkert tröttna snart, brukar vara så.
Tänkte gå och lägga mig men jag kom raskt oh tänka på att jag inte är det minsta trött, så det fick bli att sitta här ett tag till och nörda - som alltid annars. Kan ju faktiskt - när jag ändå skriver - berätta om hur min morgondag kommer att se ut, inte helt säker på att jag kommer hinna skiva i morgon.

Först ska jag i allafall sätta klockan på 9.00 - uuuusch vad tidigt - men jag måste för att jag ska skjutsa mina kära pappa till linköping och vi ska åka 11.00 och jag hade tänkt att åka ner till mormor och hämta lite stickor till min blivande halsduk som jag tänkt att göra i morgon på mammas jobb medans jag väntar på pappa! Och så måste jag åka och köpa något fint garn också. Har nästan bestämt vilken färg jag ska ha! Finns så många fina färger juue. Hoppas på att jag hinner göra klart den i morgon, har typ 3-4 timmar på mig, så jag borde hinna om jag är effekiv. Förhoppningsvis - om Alvin är bättre i morgon - ska syster och jag ta en lunch och så hon ska ta vaccinsprutan på mig. Stackars Alvin hade 40.3 i feber i kväll, så hoppas verkligen den går ner snart!

När jag kommer hem från linköping ska jag upp till stallet och ta hand om Figaro! Tack vare Maria som trimmat honom i helgen så har han varit jättefin nu så ser fram emot att rida igen om dagarna - har ju inte riktigt varit så på senaste tiden tyvärr, har inte direkt haft något sug för jag vet hur mycket det är traggla i genom i hans lilla nacke och hals och framförallt bakbenen som har varit som två stumma trumpinnar eller nått. Aja, nu känns det bättre i allafall och det är jätteskönt.

I morgon är det redan onsdag sen är det bara torsdag kvar och sen kommer fredagen och det betyder att jag får träffa min älskade Jens igen - underbart ♥ vi tänkte ta en riktigt mysig helg med antingen matlagning och film eller gå och ut&äta. Men jag hade ju tänkt att mina föräldrar kunde åka i väg men dom skulle visst ha främmande på lördag så vi får se om vi kanske kan vara hos Jens i stället eller så går vi helt enkelt ut och äter - mysigt det med :) Men det kan vara lite extra mysigt med matlagning, tända ljus, mysigt uppdukat bord och hemmagjord efterrätt och sen krypa upp i soffan med en bra film och kanske lite godis till sockermonstret malin, hihi. Vi får helt enkelt se hur det slutar - jag är säker på att det blir bra hur vi än gör ;)

nu ska jag faktiskt gå mig i ordning och krypa ner under täcket, kanske till och med lägga mig på spikmattan om inte mamma har tagit den. Aja, godnatt mina vänner och sov gott för det ska jag!


ojojoj, en mycket gammal bild på mallan men den bjuder jag på!

the show must go on


2009-11-17 13:17:13
I dag har mallan väldans tråkigt faktiskt. Har funderat på om jag kanske skulle ge mig ut en sväng och kanske slinka in på jofotex och kolla på tyg till två klänningar som mamma ska sy till mig, balklänning och jul-nyårsklänning. Vet vad jag vill ha för färg på båda men inte vilket tyg riktigt. Sen funderar jag även på om jag passa på och gå upp på jysk - om jag ändå är där nere - och kolla på bedset, jag vill ha nya påslakan! Något som passar min svart-vit-gröna luck i min lilla lya. Nu har jag typ något prickigt i rosa, haha, passar inte jättebra.

Ja så får det fanken bli! Nu ska jag gå och ringa mamma sen blir det påklädning, hörs sen!

hej och hå..


2009-11-16 22:14:30
Vad dålig uppdatering jag gjort.. Men jag har inte haft tid, eller jag har typ glömt bort det rättare sagt. 
Jag har ju haft älskling hemma i helgen och i natt sov jag hos felicia i kårtorp. Men nu är jag på g igen!
Helgen har varit jättebra, jobbat och träffat jens! Blev även utgång i lördags med jens, feffe och john! Och förfest hemma hos madde som var trevlans. Men vilket drag det var på hugos för en gångs skull! Det var nog pga mig och feffe ;) Nae, men det var väldigt kul i allafall.

Och i går fick jag agera sjukvårdare också, spännande. Det var en dam som hade kraschat med en älg vid linghem ungefär, ingen vacker syn men vi var först på platsen så då var man ju tvungen att stanna liksom! Men vilken himla änglavakt hon måste ha haft, hon hade gått ur bilen själv och stog och ringe ambulansen när vi kom. Det var en liten golf och hela jäkla rutan och taket var intryckt oh hon hade bara lite ont i pannan och blödde näsblod. Men jag kan tänka mig att det blev en hjärnskakning eller nått för hon måste slagit i huvudet rejält. Älgen låg i diket på andra sidan - död - usch stackarn. Och den var ju inte så liten heller. R.I.P Älgen. Det är synd att dom inte har lite mer vett i pallet så dom förstår att dom inte ska spring rätt ut i vägen när det kommer en bil för då skulle inte dessa hemska olyckor hända..

Nu ska jag se om jag kan få tag på jens så jag kan säga godnatt! I morgon blir det simning med maija och en fika på stan. Vi hörs babes, puss

vi är oslagbara


2009-11-12 13:21:46




inget är som i väntans tider


2009-11-12 13:20:24
Godmorgon ♥ Eller godförmiddag kanske man skulle säga. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig 11.20 och sa att jag ska gå och vaccinera mig för att jag är rikgrupp pga. min astma så tänkte gå dit vid 14.00 när det öppnar. Men sen kom jag raskt och tänka på att dom flesta blir sjuka av sprutan och jag kan ju absolut inte bli sjuk till helgen, Jens kommer ju heeeem plus att jag ska jobba hela lördagen och jag behöver verkligen dom pengarna så jag har bestämt för att gå dit på måndag i stället, för nästa vecka har jag inget speciellt inplanerat.

Sitter förtillfället och lyssnar på Queen, underbara musiker! Just nu spelas 'I was born to love you'. När jag lyssnar på den tänker jag direkt på 'Champions of rock' när Kerry Ellis sjunger den, helt sjuk sångerska. Hon är min förebild helt klart, jag vill sjunga som henne. Nu ska man vara glad för det man har som alla säger men när det kommer till den här avdelningen så går det inte, hon är helt klart min absoluta favorit av sångerskor i världen.

nu ska jag ut och gå och tänka på Jens ♥

Måndag 9 November


2009-11-09 16:24:33

Ja ni, då var det måndag igen och ny vecka.. Sitter faktiskt på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta så. Tog lite snålskjuts av henne hem eller rättare sagt till jobbet, har nämligen varit hos syrran i natt och så har jag klippt mig i dag i linköping så jag passade på att sova där så att jag hade lite närmare.
Så i går kväll hade jag och Peter guitar hero-kväll - han köpte nämligen det i går - vi var grymma, haha!
Och i dag så gav vi oss ut med Alvin på långpromenad, väldigt friskt och skönt faktiskt. Sen när vi kom hem såg jag på Patrick 1,5 - aaaasbraa! Och efter filmen ställde jag mig och gjorde korvstroganoff medans Peter hämtade Tuva på dagis. Efter maten blev det lagom att åka in till stan, till frissan.

Håret då; Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet trots att det åkte 1,5 dm :O Ja, så slitet var det.. Men det blev väldigt helt igen och även lite uppklippt runt om så nu är det riktigt kort! Fick även en kur för håret som jag ska ha i en gång i veckan och det gav redan resultat i dag, jag har inte haft en tova i håret på 2 timmar nu, det är fan rekord, trots att jag har halsduk på mig så gärna bidrar till att det blir tovigt! Det känns bra, mycket bra.

Nu är det bara 4 nätter kvar!! Sen kommer Jens, yippitjohej! På fredag får jag hämta honom på stationen, känns väldigt bra faktiskt. I need him! muuumms ♥ Önskar även honom lycka till i veckan med deras övning, hoppas det går bra för honom!

I kväll är det jobb som gäller som sagt, ytterligare kommunkoserter.. Hoppas det är någorlunda städat folk! Vill ju inte torka upp spyor i dag igen.. Det vore ju trist faktiskt. Inte så fräscht heller för den delen.

Nu har jag skrivtorka - Adjö.


Jag tror jag ger upp nu


2009-11-07 19:00:42
Ah, jag är trött på det här nu. Jag känner mig faktiskt ganska bortglömd.. gillar inte det, men så är det.
Var det ända jag kunde få ur mig nu, uppdaterar nog senare när jag har blivit lite mer inspirerad!

Ska snart ge mig i väg för att skjutsa in mamma och pappa och deras kompisar och efter det hem och även ta med mig lite thai-mat. Kanske en godispåse slinker med hem också och en stor fet coca-cola.

Det ända jag vill just nu är att ha Jens bredvid mig, men jag får vänta några dagar till.. peace out my friends

Fredagsmys som slutade med party


2009-11-07 14:44:28
I går hade jag en bästa kompis-maija kväll, klatchit va :D Vi började med ett dopp i norrköpings badhus och simmade en halvtimme, det var skönt. Sen åkte vi hem, jag gick till stallet och fixade lite och sen sågs vi igen och lagade lite mat och såg på idol, sen vart det visst en sväng till stan! Hoppsan då, cromwell och hugo. Det var sjuuukt dåligt drag på hugos, knappt något folk alls kändes det som.. Men jag hade trevligt i allafall med maijsan.

Idolresumé:
Vet inte vad jag tycker om valet av dom som skulle hänga löst? Visst rabhi var inte bäst i går, tycker väl sådär om han. Men mariette? vad fan, hon är ju grym och eddie sjunger inte ens rent och han hängde inte ens löst.. Tycker faktiskt att det var hans tur att åka ut faktiskt! Men erik grönwall, fy attans så himlaa bra! Han måste fasen ta hem hela skiten, han berör ju vad han än sjunger. Ja, så tycker jag i allafall! Någon som håller med?
Ser fram emot nästa veckas final då dom ska sjunga duetter och temat är 'topplistan'. Dock tycker jag det var ganska dåliga duettlåtar att välja på, det är ju publiken som ska välja så förslagen var redan upplagda.

Dagens aktivitet blir att ta det lugnt, får se om jag ska träffa jennie om hon kan?! Annars blir det en ensamkväll med the o.c-boxen och en påse godis! Mamma och pappa ska i väg på partaj så jag är alone så att säga.

Nu först funderar jag i allafall på att ge mig ut en sväng! Måste ändå förbi maija och hämta mina grejer som jag lämnade där i går. Så 'see you later, alligator'

Genom nattens djupa mörker är du ljuset på min väg


2009-11-05 12:29:52
Nu är jag färdig med packning och jag är i ordninggjord och klar att bege mig ner mot sånglektionen! Märkte att mamma har åkt i väg med min plånbok i hennes bil som nu är på hennes jobb i linköping.. Så det vart lite kris där ett tag eftersom jag måste ha den när jag åker till evelina sen. Men det löste sig, mormor var hemma så jag får hämta pengar hos henne i stället till dygnskortet, pjuuuh.

Men nu ska jag i allafall klä på mig jackan och skorna och gå, uppdaterar nog inget mer i dag eftersom jag inte är hemma i kväll. så ni får ha det så bra, för det ska jag

Godmorgon


2009-11-05 10:56:53

Jag är alldeles nyvaken trots att jag hunnit äta frukost! Jag hade ju tänkt mig att ta en promenadinnan frukost i dag men jag vill inte ge mig ut i det här blasket, jag vet, bara men har rätt kläder så går det, men jag vill inte i allafall. Det är alldeles för ruggit ute. Jag ska ju faktiskt simma i linköping sen med evelina så då får jag ju röra på mig i allafall! Jag är verkligen värdelös när det gäller det här med träningen alltså, det räckte med att jens var hemma i två veckor så tappade jag allt vad träning heter. Och då tänkte jag att jag kunde ta mig i kragen nu när han är borta i två veckor men jag har bara varit ute en gång. Visserligen var det skitjobbigt eftersom det var i måndags när jag var barnvakt så jag hade barnvagnen med mig och dom bor ju högst upp i jursla.. Och självklart går jag ner för hela backen och bort halvvägs till Åby och jag kommer på vad jag har att vänta mig när jag vänder. Då fick jag träning kan jag säga! Men i dag blir det i allafall simming och i morgon med med maija!

Idag får pappa svar på om det går att få tag på en ny laddare till min kamera, hoppas verkligen så jag slipper köpa en ny kamera bara för att jag har tappat bort min laddare.. Men där har vi i allafall svaret på att jag aldrig lägger in några nya bilder! Det kommer, jag lovar..

Nu ska jag gå i från den här burken och gå ner till pianot och sjunga upp inför sånglektionen tänkte jag, så sparar man lite tid på lektionen, det är bra. Sen måste jag packa en väska också eftersom jag ska till evelina.

 

Jag vill ta studenten igen!!! Give me, give me..


IKEA


2009-11-04 21:32:14
nu är man precis hemkommen i från IKEA, har varit där en sväng med mamma och pappa. vi var tvungna att kolla på lite grejjer till hallen och köket men i stället kom vi hem med saker till mig :D höhö. blev lite tyg som mamma ska i ordning et drapperi utav som ska sättas upp i mitt rum eftersom att jag inte har någon dörr utan bara en valv-ingång. sen köpte vi även en stång och fästen som man kan hänga upp drapperiet i.
jag känner att det inte alltid är så kul att inte ha en dörr så nu tog jag tag i det. ska se om jag får lite tid över på lördag att gå ner till jofotex och kolla på lite tyg som jag kan sy några fina kuddar utav. man vill ju ha lite fint nu när vintern och julen börjar närma sig med stormsteg.. blandade känslor men helt klart längtar jag efter julkänslorna, granen, pepparkaksbaket och självklart att julklapparna, dock inte julklappshandlandet!

nu är det nog slut på uppdaterandet för idag, ska ta mig något att äta sen bli det sängen för mig trots att jag sov till halv ett i dag, det var skönt. men jag kan nog somna i allafall efter lite läsning i twilight-böckerna. är inne på andra boken nu, dom är ju så braaa. pusss och godnatt.     dag- och nattdrömmer om jens ♥






ombyggnad


2009-11-04 21:17:49
ja, så fick det bli, lite ombyggnad av bloggen! jag skojjar inte om jag satt 3 timmar med skiten innan det fungerade och nu har jag märkt att det inte fungerar i allafall.. länkarna är lite konstiga men men nu orkar jag i allafall inte göra någonting åt det, får bli i morgon kanske.

i morgon står det mycket på shemat. först upp och ge sig ut i den friska luften på en promenad sen hem, äta frukost och duscha för klockan 13.00 ska jag på sånglektion hos karin. efter det tar jag bussen direkt till stan för att sen ta tåget till evelina och sova där :) det kommer bli jättetrevligt, det är jag säker på. vi ses ju inte allt för ofta nuförtiden tyvärr men så är det. skönt att vi ses nått i allafall!

I'm thinking of you honey


2009-11-02 21:15:38
du är det ända jag har i tankarna just nu, har varit så hela dagen lång.. och snart får det bli lite sömn för min del, ska upp tidigt i morgon för att åka till jursla och vara barnvakt igen åt lille axel. det får nog bli en riktigt härlig långpromenad med grabben i morgon runt jursla och rensa tankarna lite och förhoppningsvis bli lite på lite bättre humör. tror det beror på att jag håller att bli sjuk som jag inte riktigt är på topp, menmen man kan ju inte alltid vara det.

var precis i stallet och löshoppade och lite hästar, bl.a. figaro. han var en pärla ju, hoppade som bara den :) tänk om han kunde vara så fin och hoppglad när man satt på också.. haha.

nu ska jag göra i ordning mig och krypa ner och vänta på att jens ska ringa <3 puss o godnatt




p.s. på torsdag ska jag träffa den här tönten ;) puss på det!!

måndag


2009-11-02 13:33:26

hej alla glada, hur står det till i dag?
jag är förtillfället barnvakt åt grabbarna i dag, har precis sövt axel och ska snart åka till dagis och hämta olof (:
det värsta är att axel somnade så pass sent så jag måste väcka honom redan om en halvtimme igen när jag ska ta på han overallen.. men hoppas på att han kan sova vidare i bilen sen!

i går åkte älsklingsjens upp igen till arvidsjaur, känns inte alls kul. skulle vilja ha honom här.. har haft underbara 2 veckor med honom, <3 och nu blir det två veckor utan honom, hoppas dom går lika fort som dom 2 som varit.


jag ser ut som en mupp men den bjuder jag på! det är jens som är viktigast ;)

i kväll är det löshopping i stallet och figaro ska vara med, det ska bli kul att se. han som gillar löshopping :) kan behövas nu efter flera tröga veckor med dressyren. det har inte alls känts bra tyvärr men ska snart komma i gång igen får vi hoppas! måste rinag och prata med agge om träning och så.

måste berätta om gårdagen också! var nämligen och spelade laserdome! aaaaskuuuul, verkligen alltså. vi firade kalle som fyllde 16 och vi var grymma i vårat lag, höhö. hade aldrig spelat det innan så det var kul att testa på något nytt. men det får bli fler gånger. vårat lag förlora första gången och vann andra omgången ;)


lördagskväll


2009-11-01 00:05:59
hej på er alla ♥ någon mer än jag som är trött? helt sjukt vad jag behöver sömn känner jag. det räcker med att jag vänder på ett dygn så är det kört sen för ungefär en vecka framöver. men det var värre i går, plus att jag jobbade då också. i dag har det varit lugnt, varit i stallet och ridit och så. och nu sitter jag här och har precis spelat monopol med mamma och pappa och väntar på att hämta jens o hans kompisar inne i stan. men det lär dröja några timmar så jag tror jag faktiskt ska gå och lägga mig ett tag och vänta på att han ringer.

i morgon ska gossen åka upp igen till fjälltopparna.. känns väldigt tråkigt faktiskt men det har varit underbart att ha haft honom hemma en lite längre tid i allafall! och nu är han borta två veckor sen kommer han hem varje helg fram till jul och då är han hemma tre veckor så det känns rätt okej ändå. ♥

måste bara få berätta om gårdagskvällen som jag tillbringade på jobbet.. jag säger bara det, det finns verkligen folk till allt! det var kommunkonsert i går, alltså kommunen har köpt upp "musical hits"-konserten till deras anställda så dom har lite firmafest med lite vin och ätbart i pausen. men i allafall, en del folk tror jag inte ens vill gå på konsert, dom kanske tillochmed inte ens har varit på någon konsert. det märktes eftersom alla rullar innan fem minuter innan det börjar så att det fördröjs med 10-15 innan själva konserten kan börja och sen när det väl har börjat sitter folk och pratar och ropar på varnadra (det är allstå vuxna vi pratar om, inte barn), sen när det är paus som dom säger ska vara i 25 minuter då tror folk att dom har jättelång tid på sig, så när det är 5 minuter har, när tredje ringningen har varit då går folk ut och röker :O så då får man gå ut till dom och typ dra in dom i stället. och sen när andra delen börjar spyr folk för att dom har druckit för mycket rödtjut, vad är detta? så efter tillställningen, när folk gått där i från fick vi konsertvärdar torka upp det. mmm, så fräscht..
ja, man kan säga att det var min kväll i går på jobbet, haha så spännande. men det är verkligen kul och se så mycket olika folk och hur dom tänker, det är verkligen ett mysterium.

nu ska gå och lägga mig och sova innan jens ringer och vill hem, puss och godnatt