bakfull, jaaao


2009-10-29 16:26:38

det vart visst fest i går, och bakis är jag i dag. men kul var det. jag och jens åkte in till maija och elias på cromwell och sen gick vi fyra vidare till otten :) det var väldigt trevligt.  och i morgon är det fest igen förmodligen, om jag orkar. men det blir nog så i vilket fall eftersom jag vill träffa alla gamla godingar, möjligt att jag kanske är nykter och kör men vi får se :)   ikväll är det i allafall jobb som gäller och efter jobbet blir det spökkväll i stallet. jag och felicia ska vara ansvariga vuxna till dom små barnen, men jag är rädd att vi kommer vara minst lika rädda som dom haha.

nu ska jag till bussen, puss


ojdå..


2009-10-28 10:05:20
jag är visst dålig på det här, med bloggningen... men jag känner att jag inte har riktigt för det just nu. det får bli när man inte har så mycket att göra, snart så. men jag tänkte att jag kluddrar ner något i allafall.

senaste veckan har bestått av massa mys och lite festande på cromwell och även stallet. det har varit bra helt enkelt och i kväll blir det fest igen, med jens, maija och elias! det ska bli trevligt. jag kanske går till stina först ocfh är där ett tag innan jag träffar dom andra, ska ringaa till henne snart tänkte jag :)

hostan har kommit tillbaka ighen och det är inte alls kul. det är därför jag sitter uppe nu, vaknade för en timme sen med att jag hostade och sen körde det igång så jag sitter här med ett glas vatten medans jens ligger i sängen och snusar.

det var ett bra tag sedan..


2009-10-21 21:27:31
hej alla glada människor, hur står allt till? det var visst ett tag sedan jag bloggade märkte jag. har inte haft varken lust eller tid faktiskt och så kan det ju vara i bland. men nu har jag faktiskt lite sug till att skriva några rader i allafall.

helgen gick fort! jag hämtade jens vid tåget i lördagsmorse och sen började jag jobba vid ett och jobbade fram till sju sen blev jag hämtad av jens och så åkte vi hem och hälsade lite på daniel, matilda och barnen som var hemma hos oss och en efter åkte hem till jens och sov där. på söndagen åkte vi till jens farmor och farfar och tog en fika och pratade lite sen for vi in till ingelsta för shopping, dock hittade jag inte så mycket. men kom i allafall hem med ett par löparskor och ett par jättefina björnborgtrosor! efter shopping åkte vi direkt till sturefors och sov där för sen på måndagen var vi barnvakt åt alvin och tuva. jag och anna åkte och tränade step up och core på söndagskväll och sen på måndagsmorgonen tog jag en långpromenad med alvin sovandes i vagnen, närmare bestämt 8,5 km. känner att jag verkligen börjar komma i gång med träningen nu, det är jätteskönt. var ut i går med på en lite kortare promenad på en 45 minuter ungefär men det räckte det! och i morgon ska jag simma med maija på medley och på fredag blir det en promenad med felicia om hon blir frisk.

i dag har jag och jens bara varit hemma och tagit det lugnt, myst och lagat mat! han kom till mig i förmiddags efter att han varit hos ludde i natt. och nu sitter jag hemma hos honom och han själv är nere på bandyträning. får se om det blir en film sen när han kommer hem kanske, om jag inte somnar som jag gjorde i måndags när vi skulle se på big mama's house som är så rolig. men jag var visst lite för trött för att hålla ögonen öppna och så kan det ju faktiskt vara i bland, haha. men i dag kanske, vi får se (;

på lördag blir det nog förmodligen lite träning på figaro igen i allafall! känns som det verkligen behövs nu, han är inte alls rolig faktiskt, tyvärr. så ska träna för lotta, ska bli jätteskönt! och hoppas att hon hittar lite knappar.

piiirrrrr


2009-10-16 22:24:51
vilket lyx det blev! jag får hämta min älskling på tåget i morgon och han ska vara hemma i hela 2,5 veckor :) deet är lyx det. men nu är det dags att se vem som åker ut idol och sen är det sängen som kallar. sov gott allesammans!!

Hand i hand.


2009-10-15 13:23:28
Jag tycker om dig så otroligt mycket Jens Stenman <3


snartsnartsnart!!!


2009-10-13 23:13:12

ja, snart får jag träffa mina tjejer!!!!! längtar sjukt mycket till lovet. ska bli underbart, var ju som sagt 4 månader sen???!!!! och så kommer jens hem nästa lördag, kan inte bli bättre! ;) nu har jag verkligen något att se fram emot :)

kände precis hur mycket jag verkligen saknar ida.. pratade precis med henne på msn, har inte pratat med henne sen studenten. från att ha sett varandra typ varje dag sen i sjuan och sovit hos varnadra varje dag när vi gick i 8:an - 9:an (för att ta i lite i överkant, men inte långt i från varje dag) och nu inte setts på 4 månader, det är sjuuukt. men nu får jag ju träffa henne snart och resten av girlsen! yippiijejj <3

nu ska mallanbrallan sova, godnatt. och puss jens!


brandutbildning


2009-10-13 15:35:36
ska snart åka med bussen in till stan för att gå på brandutbildning på jobbet. vet inte hur länge det kommer att hålla på, tror det är 4 timmar. känns lite segt just nu eftersom jag INTE vill åka buss. därför hinner jag inte skriva något längre inlägg men vem vet, det kanske kommer ett i kväll?!

 


tisdag 13 okober


2009-10-13 11:27:24
hej o hallå, hur står det till? jag själv har i dag frukansvärt ont i magen, sådär som vi flickor får ca. 1 gång i månaden. killar ni har det för bra, ja det har ni fan. jag har precis tagit min dagliga dos av frukost och ska snart bege mig upp till stallet och rida på figoro, hoppas för guds skull att det har släppt i vänstersidan. jag vet inte vad jag gör annars. men det ska nog bra hoppas vi på.  på tal om att rida så red jag på matcho i går, gick väldigt bra. han har blivit så fin och lugn till skillnad från förr. det är kul :)

när jag kommer hem i från stallet i dag blir det lagom att ta en dusch och sen fixa i ordning sig för att åka in till jobbet på brandutbildning. sånt som måste göras. hoppas det är intressant i allafall, just nu känner jag att magvärken tar över allt. blir så trött på't.



nej men om man skulle ta sig i kragen och göra något vettigt, typ gå till stallet?!
jag kan nästan lova att jag uppdaterar senare när jag kommer hem från jobbet. ha en bra dag!

michael jackson - man in the mirror


2009-10-12 12:50:12

Godmorgon kära läsare ♥ jag sitter fortfarande i morgonrock!? så sant... vid den här tiden borde jag åtminsone vara ute på en uppfriskande pormenad men jag orkar inte. pratade nyss med tilda och hon undrade om jag kunde ta matcho i dag och det vill jag ju så klart, och då tänkte jag att då får jag ju motion när jag rider ;) smart va?

saknar min älskling :( helt ofattbart att vi inte kommer höras varken på sms eller telefon förens NÄSTA!? torsdag. vi pratade senast i tisdagskväll innan han skulle ge sig ut i skogen. vill verkligen ha honom här nuuu. men nästa lördag får vi ses och då är han hemma i 9 dagar, den längsta ledigheten sedan juni så den är verkligen efterlängtad! så efter nästa ledighet kommer han hem lite oftare, det är skönt :)




du är bäst, du är bäst, du är bäääst.. <3


äppelpaj


2009-10-11 21:11:35
just nu står det en äppelpaj i ugnen och väntar på att ätas (: mumsigt värre. blev så himla sugen förut så jag tog bilen ner till affären och handlade äpplen :) det ska bli gottit.

i dag har jag varit i stallet i 10 timmar, oooh så kallt. jag är ganska trött faktiskt. arbetsdag och ridning på leffe, det var skoj även fast jag tycker det är så svårt och rida han ;) stor och lite för ruttinerad för min ridning hahha men det var kul.

nu plingade klockan, återkommer!

30-12-08


2009-10-05 22:18:08


kärlek.


dags för uppdatering


2009-10-05 21:38:26

jag kan säga att helgen har varit underbar. jens har varit hemma och myyst med mig :) han började med att överaska mig i fredags. skulle ha hämtat honom på tåget i lördags men när jag kom hem från jobbet i fredagskväll satt han i vardagsrummet med mamma och på pappa och kollade på idol ;p jag vart så jäkla överaskad, hade inte en aning!! men det var en underbar överaskning kan jag säga, vart så himla glad.
det värsta är ju bara att det går så jäkla fort, swich säger det så har 3 nätter gått. ser redan fram emot om 3 veckor då han kommer hem igen <3 tack för den här helgen, älskling.

i lördags var det bröllop som stod på shemat, bror min gifte sig :) jättetrevligt bröllop, trevligt folk och precis lagom mycket av allt. vigseln ägde rum i rådhuset och sen så bar det i väg till jursla på middag och fest. och nu är familjen druid-kaufeldt på rhodos och göttar sig! men det är dom allt värda :)

i morgon ska jag på sånglektion hos karin, ska bli skitkul!! :) och efter det ska jag åka till syrran, vi ska nämlign åka till ullared på onsdag och shoppa loss :) ojoj, då ryker ännu mer pengar.. inte bra. men om 3-4 veckor är det lön i allafall (: så jag ska välla klara mig tror jag (:

nu ska jag äta något sen gå ner och sjunga lite vid pianot, sen sängen utan jens :( godnatt.







nana na na naaaana


2009-10-02 10:47:11
with you, with you, with yoooouuu.

BARAA EN DAAAAG KVAR!!!!! <3